Поки продовжується військова агресія з боку російської федерації проти України, у європейських чемпіонатах продовжують розіграш національних першостей. Зокрема, на вечір п'ятниці було винесено одразу два матчі міланських команд, а Мілан у цьому контексті отримував можливість зіграти на полі Сан Сіро. У гості до колективу Стефано Пьолі завітав фріульський Удінезе, становище в турнірній таблиці для якого виглядало досить небезпечно, оскільки зона вильоту позаду команди була на відстані лишень трьох очок.
 
Домашня арена "россонері" цього вечора не була заповнена до краю, але її підтримка, яка в певний момент перетворилася мало не на ненависть, була досить відчутною. А не сподобалося місцевій публіці те, що їхнім улюбленцям знадобилося майже півгодини ігрового часу лишень для того, аби хоч раз повноцінно пробити по воротах суперників. Причому Мілан відразу ж і забив. На 29-й хвилині Леау за допомогою рук вийшов переможцем із боротьби проти Бекао на дальній штанзі при подачі Тоналі з правого флангу, після чого переграв голкіпера.
 
Колектив Стефано Пьолі досить тверезо інтерпретував цю ситуацію з перевагою за рахунком, тому намагався максимально зберігати м'яч під своїм контролем надалі. Удінезе не знайшлося, що протиставити суперникам у першій половині гри, тому частина партії господарями була відіграна досить якісно, ​​нехай і для цього їм не потрібно було використовувати багато зусиль.
 
Питання викликала поведінка Мілана після перерви. Як такої, ініціативою "россонері" вже не володіли, тому біля воріт Меньяна поступово починало ставати все більш гаряче. Оборона команди Пьолі не виглядала проблемною ланкою в ці хвилини, але переполох після дальнього ауту з правого флангу на 66-й хвилині таки зумів порушити порядок у ній. У тому моменті було все: і кілька безглуздих промахів по м'ячу з обох боків, і пас через себе від Перейри, і завершальне проштовхування м'яча в сітку з близької дистанції від Удоги. Загалом, Меньяна таки пробили, що стало єдиним прикрим моментом у його грі цього вечора.
 
Що стосується кінцівки поєдинку, то тут ми знову були змушені констатувати нездатність Мілана довести справу до завершального удару, а що стосується Удінезе, то забий Деулофеу ударом із середньої дистанції в компенсований час, то могло статися справді серйозне лихо для "россонері". Проте, Меньян врятував свої ворота, що принесло його команді один бал, а принциповим суперникам в особі сусідів міста можливість знову вийти в лідери.
 
У наступному турі Мілан зіграє в гостях у неаполітанського Наполі, а фріульський Удінезе на своєму полі прийматиме генуезьку Сампдорію.
Мілан — Удінезе 1:1
Голи: Леау, 29 — Удогі, 66
Мілан: Меньян — Калабрія, Томорі, Романьолі, Ернандес — Тоналі, Кессьє —  Мессіас (Салемакерс, 65), Діас (Мальдіні, 84), Леау — Жиру (Ребіч, 65).
Удінезе: Сільвестрі — Бекао, Марі, Перес  Моліна, Арслан (Яяло, 89), Уоллас, Макенго (Перейра, 54), Зегелаар (Удогі, 53) — Делофеу, Бету (Саксесс, 65).
Попередження: Ребіч, Леау — Перес, Бека, Моліна.