Чинний чемпіон Італії міланський Інтер безумно відчуває потребу в омолодженні складу своєї основної команди, тому поступово долучається до активної роботи на трансферному ринку за кілька місяців до початку літньої кампанії переходів.

Одним із нагальних питань для "змій" є посилення ланки захисту, у якій проблемним бачиться вік 30-річного центрального захисника Стефана де Врея.

Кандидата на зміну нідерландському футболісту "нерадзуррі" вже знайшли — 24-річний бразильський захисник Торіно Бремер має намір покинути "биків" під час наступної трансферної кампанії, про що вже встиг сповістити керівництво клубу.

Варто відзначити, що ще на початку лютого поточного року контракт гравця мав би закінчитися якраз у червні, проте Торіно досяг із ним домовленості про продовження угоди на два роки задля подальшого отримання хоч якихось коштів від майбутнього продажу.

У свою чергу, Інтер ладен розглядати варіант із придбанням гравця лише у випадку, коли захисник французького Лілля Свен Ботман відмовиться переїжджати до Італії.

Конкуренцію в битві за Бремера "змії" матимуть змогу виграти у Ліверпуля, Тоттенгема та Баварії.

Бразилець у поточному сезоні провів 25 матчів, забивши двічі та віддавши один гольовий пас.