Сини гендиректора Црвени Звезди Звездана Терзича напали на гравця римського Лаціо Адама Марушича та його агента Уроша Янковича після гри збірних Сербії та Чорногорії. Про це повідомляє Vijesti.

Представник футболіста заявив , що зловмисники врізалися в автомобіль та перекрили їм шлях.

"Після того, як вони врізалися в машину, в якій знаходився мій водій, на джипі, що їхав з протилежного боку вулиці, вони напали на мене, Марушича, його дружину та матір.

Вони вдарили мене пістолетом у скроню, а сини Звездана Терзича несамовито били мене пістолетами по голові та життєво важливим частинам тіла. У мене були зламані вилиця та ліва нога. Мене доставили до клінічного центру, де я переніс операцію.
На відеозаписах добре видно, що Терзичі б'ють мене пістолетами. Також видно, що Костадин Терзич спрямовував пістолет у голову та в груди Марушичу, щоб не дати йому допомогти мені, поки вони мене жорстоко били. Його мати, шістдесятирічну жінку, штовхнули і вона отримала травми.
Я не дозволив Звездану Терзичу шантажувати мене і він не міг змиритися з цим. Півтора роки тому він намагався зробити те саме, але безрезультатно. З того часу моя проблема з Терзичами триває, точніше, з того часу триває переслідування. Вони чекали мене вже в кількох місцях", — розказав Янкович.
Сини Терзича, Нікша та Костадин були заарештовані за напад на Адама Марушича та Уроша Янковича. Слідство триває.