Нідерландський ексгравець Аякса та Дженоа Джон ван 'т Схіп може бути призначений головним тренером амстердамців вже після гри з ПСВ в Ередивізії, повідомляє видання De Telegraaf.

У неділю, 29 жовтня, Аякс зустрінеться з ПСВ, лідером чемпіонату Нідерландів, в Ейндговені. До цього, у четвер, 26 жовтня, вони зіграють в Англії проти Брайтона у рамках Ліги конференцій. У цих матчах командою керуватиме Едвігес Мадуро.

Після гри з ПСВ амстердамці можуть оголосити про призначення нового керманича — Джона ван 'т Схіпа. 59-річний нідерландець не мав роботи з 31 грудня 2021 року, коли покинув збірну Греції після 26 матчів (11 перемог, 9 нічиїх, 6 поразок). До цього він очолював нідерландський Зволле, австралійський Мельбурн Гарт (двічі) і мексиканський Чівас (Депортіво Гвадалахара).

У ван 'т Схіпа, на рахунку якого понад 300 матчів за Аякс в якості гравця, вже був досвід роботи у цьому клубі. Він кілька разів асистував очільникам амстердамців, а одного разу навіть керував командою в якості виконувача обов'язків головного тренера.

Нагадаємо, нещодавно Аякс звільнив Моріса Стейна, під керівництвом якого клуб опинився у зоні вильоту.