В дев'ятому турі елітного дивізіону чемпіонату Іспанії Реал грав на своєму полі проти Вільярреала. В стартовому складі мадридців вийшов український голкіпер Андрій Лунін, тоді як у гостей відзначимо появу досвідченого Рауля Альбіоля.

З перших хвилин "Жовта субмарина" продемонструвала, що прагне діяти першим номером й була дуже активною. Втім, відкрили рахунок саме мадридці. Вальверде отримав м'яч біля чужого штрафного й завдав свій традиційний потужний удар — після рикошету від Баени м'яч залетів в кут воріт. 1:0.

Вільярреал зміг відповісти дещо пізніше, коли Ніколя Пепе пробив головою після подачі з флангу — м'яч лише облизнув поперечину. Реал неохоче йшов в атаку, тоді як гості дуже прагнули забити. Але гарний момент знов створив Реал: Реалу вдалась дуже небезпечна атака — Мбаппе віддав на Вінісіуса, а той вивів Кіліана на побачення з Конде. Француз прокинув м'яч повз голкіпера, але пробити не зміг — м'яч дістався захиснику.

Команди пішли відпочивати за мінімальної переваги мадридців, а на початку другого тайму гості знов були дуже активними. Баррі був збитий Чуамені в чужому штрафному, але від пенальті Реал врятував піднятий прапорець бокового арбітра — офсайд. В середині тайму тренери провели серію замін. Здавалось, що Вільярреал спробує врятувати матч, але Вінісіус зняв усі питання. Бразилець отримав пас від Вальверде та потужним ударом з-за меж штрафного вразив кут воріт. 2:0.

Команда Анчелотті впевнено доводила матч до завершення, але не обійшлось без сумних подій. Дані Карвахаль вдарився коліном о Піно при вибиванні м'яча й отримав серйозне пошкодження коліна. Його уносила на ношах. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Реала.

Реал Мадрид — Вільярреал 2:0
Голи: Вальверде, 14, Вінісіус, 73

Реал Мадрид: Лунін — Карвахаль, Чуамені, Рюдігер, Менді — Вальверде, Камавінга (Мілітао, 70), Модрич (Васкес, 90) — Беллінгем — Мбаппе (Гоес, 71), Вінісіус (Гюлер, 79)

Вільярреал: Конде — Феменія, Кошта, Альбіоль (Баї, 68), Кардона (Бернат, 86) — Комесанья, Гує, Парехо (Терратс, 78), Баена (Піно, 69) — Баррі, Пепе (Ахомаш, 68)