Прес-служба Анкарагюджю у своїх соціальних мережах опублікувала вибачення після інциденту з побиттям головного арбітра після матчу турецької Суперліги проти Різеспора.

Нагадаємо, після матчу президент Анкарагюджю Фарук Коджа завдав удару по обличчю арбітра.

"Ми засмучені інцидентом, що стався сьогодні ввечері. Вибачаємось перед турецькою футбольною громадськістю і всією спортивною спільнотою за сумний інцидент, який стався після матчу з Різеспором на стадіоні Ер'яман", — йдеться в заяві клубу.

Тим часом стало відомо, що сам Коджа, як і арбітр, був доставлений до лікарні, де, як зазначається, проходить лікування перед затриманням, про що у своїх соціальних мережах заявив голова МВС Туреччини Алі Ерлікай.

"Президент клубу Анкарагюджю Фарук Коджа, який напав на рефері Халіла Умута Мелера наприкінці матчу з Різеспором, перебуває на лікуванні в лікарні під наглядом наших правоохоронних органів. Після лікування будуть проведені процедури затримання. Також було затримано ще кількох людей за напад на арбітра.

Я рішуче засуджую напад на рефері. Подібні інциденти неприпустимі на наших зелених полях, які є основою миру та дружби. Ми стежимо за цим сумним інцидентом. Бажаємо якнайшвидшого одужання нашому арбітру, який успішно представляє турецьке суддівство за кордоном", — написав Ерлікай.

Після 15 турів Анкарагюджю набрав 18 очок і посідає 11 місце у турнірній таблиці турецької Суперліги.