Саме в цей день фанати багатьох клубів зібрались в одному місці, а саме на вулиці Банковій в Києві, і пліч-о-пліч з іншими радикалами та націоналістами почали ламати систему, здобуваючи краще життя для українського народу. З того моменту протест перестав бути мирним. Чергування в захопленій Київраді та Українському домі, нічні патрулювання міста, накриви баз тітушок і, звичайно ж, сутички з "Беркутом" біля колонади стадіону "Динамо" — фанати завжди були на самому передку народного спротиву.

Заради спільної мети ультрас забули про чвари між собою, оголосивши безстрокове перемир’я. А коли режим впав і почалась російська агресія, своє вагоме слово довелось сказати фанатам в регіонах — більшою мірою завдяки активній позиції ультрас вдалось зберегти мир в Одесі та Харкові.

На даний момент представники практично кожного фанатського руху воюють на сході нашої держави як в добровольчих батальонах, так і в регулярних частинах. На жаль, не всі з них повернуться додому. Війна забирає найбільш хоробрих та відважних. Вони віддали своє життя за нашу свободу, але вони житимуть доти, доки про них пам’ятають.

Редакція ULTRAS.ORG.UA зібрала інформацію про всіх фанатів, які загинули під час Революції гідності та війни з російським агресором. Інформація буде доповнюватись матеріалами про кожного героя, також ви можете уточнити дані, зв’язавшись з адміністрацією ресурсу. Список всіх загиблих знаходиться за адресою http://ultras.org.ua/heroes — Вічна пам’ять!