Колишній гравець Кривбасу, вихованець криворізького футболу Володимир Колесник загинув у бою за Україну.

"Він з перших днів АТО пішов захищати Україну. Після повномасштабного вторгнення рф герой отримав важке поранення під час боїв у Авдіївці. Військовослужбовця направили до лікарні імені Мечникова у Дніпрі. Втім, врятувати життя бійцю не вдалося. Вранці 25 березня його серце перестало битися.

Володимир Колесник свого часу долучався до тренувань з першою командою Кривбасу та викликався Олегом Тараном на збори. Чимало виступав за аматорські українські клуби, а потім – за ветеранську команду.
Прощання з Володимиром Колесником відбудеться в неділю, 27 березня, о 12:00 за адресою вулиця Переяславська, 4 (житловий масив Південного ГЗК). Вічна пам’ять і слава Герою", — повідомляє офіційний сайт клубу.
 


Шановні співгромадяни! 24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала повномасштабного нападу з боку РФ, війна з якою розпочалася вісім років тому з окупації росіянами українського Криму, а також окремих частин Донецької та Луганської областей.

Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки і не публікувати інформацію, якою може скористатися ворог у своїх цілях. Це наша земля! Слава Україні!