Півзахисник Спеції Віктор Коваленко підтримав мешканців Херсону та закликав людей бути гуманними.

"Дорогі та шановні херсонці. Не новина, що зараз абсолютно для всіх настали складні часи, зокрема й фінансові, неможливо знати, що для всіх нас готує завтра.

Я хочу закликати вас усіх, особливо людей із продовольчої сфери – ті, хто перепродує бензин, продукти харчування, медикаменти тощо – будьте гуманні. Будьте здорові й зрозумійте, що наші пенсіонери, малозабезпечені сім'ї, люди з інвалідністю або ті, хто втратили роботу через війну, не в змозі зараз купувати продукти за такі космічні ціни.

Не наживайтеся на війні, не наживайтеся на горі людей, будьте гуманні і вам це повернеться вдвічі більше. Залишайтеся людьми з чистою совістю в таку темну пору", — написав Коваленко в Instagram.



Шановні співгромадяни! 24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала повномасштабного нападу з боку РФ, війна з якою розпочалася вісім років тому з окупації росіянами українського Криму, а також окремих частин Донецької та Луганської областей.

Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки і не публікувати інформацію, якою може скористатися ворог у своїх цілях. Це наша земля! Слава Україні!