Напередодні матчу відбулася реабілітація винуватців Фещука і Кополовця, які були відправлені в другий склад за провини невідомі, напевно, самим їм. Але після того, як обоє відзначились у ворота молодіжних складів, були повернуті в основну команду, і навіть більше - вийшли на поле, хоча й на заміну.

Знову в основі грузин Гурулі та Кузнєцов, але останній був замінений через невиразну гру і зароблену жовту картку. Щодо Ворскли, то вони грали в бойовому складі і повинні були перемагати. Ну принаймні сильніші вони набагато, але після поразки від ходового і озброєного Коельо Металіста можливо й припинився їх переможний хід.

На початку матчу йшла напружена боротьба в центрі поля, але спостерігати за нею вболівальникам було не дуже цікаво, адже все відбувалось практично в центрі поля без воріт, а все що  несло якусь небезпеку завершувалось нічим, а також демонструвало, те що форварди команд зараз не в найкращій формі, а особливо львівської команди. Це ще раз доводить, що закупівля форвардів типу Кузнєцова і Зеньова не завжди перетворюються в якість. А завершення атак у їх виконанні гравців Карпат не завжди приємно сприймали вболівальники.

Потім був удар Кобіна вище воріт і дві жовті для Годвіна та Ярмаша за грубу гру. Проявлялась активність в Гурулі, але ця активність спостерігалась тільки у сенсі подачі кутових, яких була досить велика кількість, причому підряд.

Друга половина гри розпочалась з більш-менш небезпечного удару Гурулі, але з-під поперечини його витягнув Долганський. Як бачимо, відсутність роботи нічого негативного кіперу Ворскли не принесла. Потім були ще невикористані Кравченком штрафні, а от Карпати відповіли жовтою Кобіна і ударом Пшеничних повз стійку. Небезпеки не було, але вже близько.

Але найбільш вірогідний для забитого м’яча для Ворскли момент втратив Чичиков. Після виходу на рандеву з Романенком він влучив у поперечину. Такий супермоментів у гостей цього дня більше не було. Далі було тільки кілька спроб, але навіть припустити, що таким чином Романенко пропустить було з розділу фантастики.

Для Карпат цей результат є більш ніж прийнятним, адже їх не переграла команда, яка наробила досить шуму в поєдинку з грандами, а тому Кононов знайшов підтвердження своїм словам, що його команда таки на щось здатна, а тому зараз він буде ще більше прагнути, що львівські Ультрас нарешті змогли насолодитись трьома очками.

Іван Федик, спеціально для Football.ua


Карпаты - Ворскла 0:0

Карпаты: Романенко, Федорив, Петривский, Милошевич, Пшеничных, Кузнецов (Фещук, 60), Годвин (Ткачук, 46), Ощипко, Кобин, Худобяк (Кополовец, 74), Гурули

Ворскла: Долганский, Цурри, Даллку, Медведев, Красноперов, Кулаков (Главина, 86), Ярмаш, Есин, Маркоски (Деспотовски, 77), Кравченко, Сачко (Чичиков, 46)

Предупреждения: Годвин - Ярмаш