Тактика

Незважаючи на те, що львівська команда оступилась в Алчевську, Сергій Ковалець не буде міняти гравців та тактику, яка принесла йому перемогу в домашньому матчі над Харковом та нічию в Зорі. Після того, як неприємна інформація про травму Андрія Тлумака дійшла до Львова, де його вважають своїм, вагомою втратою для підопічних Ковальця може стати відсутність Андрія Радя, який травмувався у вищезгаданому кубковому матчі. І це не дивно, адже Андрій завжди виділявся ризикованою і безстрашною грою на виходах, а тому такі вчинки болючі, але варті того, щоб почати поважати футболіста. Ворота у матчі найімовірніше займе Марущак, який відбув дискваліфікацію в під час проведення Кубка.

Тренер розуміє, що Таврія – один з останніх шансів для того, щоб заробити очки, а тому гратиме в атакуючий футбол, можливо навіть ризикуватиме. Адже ситуація в турнірній таблиці заставляє команду грати ще один поєдинок за 6 очок. Кіндзерський ніби задоволений грою, та й результати непогані (не враховуючи Кубок), а тому, якщо Львів переможе Таврію, всі дійсно увірують у фарт Ковальця і його психолога-шамана.

До основи повернувся Даньків, а також Худзіка забрали з лінії атаки і кинули на його улюблений лівий фланг, що й принесло плоди в матчі проти Харкова.
Таврія також, без сумніву, прагнутиме перемогти, адже новий тренер, який змінив Фоменка ще більше увігнав команду в «очкові борги» – команда опустилась на дно таблиці, а такого рівня команді така позиція не личить.

Психологія

Таврія пройшла до наступної стадії Кубка і це підвищить до позитивного емоційний стан команди, адже відчути смак перемоги – дуже важливо перед відповідальним і принциповим матчем. Те, що вони давно не перемагали нехай не вводить в оману, адже саме тут вони мають за мету здобути три очки і втекти з неприємної позиції. Львів’яни ж тепер зрозуміли, що слова президента клубу про те, що головне грати у свій футбол не є такими вже й щирими, після того, як пішов з команди Степан Юрчишин. А тому вони тепер не просто гратимуть, а будуть змушені демонструвати результат.

Орієнтовні склади:

Львів: Марущак – Романюк, Ващук, Жданов, Кіцута – Даньків, Федорчук – Б. Баранець, Г. Баранець, Худзік – Гордієнко

Таврія: Дикань – Йокшас, Хайдучек, Карамушка, Голайдо – Галюза, Ференчак, Марковіч – Ковпак, Гоменюк, Ідахор

Дискваліфіковані: немає

Травмовані: Алундеріс, Добре (обоє - Таврія)

Прогноз football.ua: 1:1

Іван Федик спеціально для football.ua