Звернутися до УЄФА, ФІФА та ФФУ з прохання роз’яснити, які дисциплінарні санкції можуть бути застосовані до ФК Арсенал щодо порушень Регламенту змагань ПЛ, допущених клубом під час організації та проведення матчу 18-го туру ЕпіЦентр Чемпіонату України.

За порушення вимог пп. 1, 2 ст. 23 Регламенту змагань ПЛ стосовно письмового повідомлення за 6 діб до проведення матчу про місце проведення матчів основних та молодіжних складів команд ПЛ ФК Арсенал попередити.

За скандування вболівальниками команд нецензурних висловів на адресу арбітра під час матчів 18-го туру ЕпіЦентр Чемпіонату України:

1. ФК Іллічівець попередити.

2. ФК Металург Запоріжжя зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. у гривневому еквіваленті.

За некоректну поведінку під час матчів 18-го туру ЕпіЦентр Чемпіонату України:

1. Звернути увагу керівництва ФК Іллічівець на некоректну поведінку в.о. головного тренера команди І. Близнюка.

2. ФК Шахтар попередити за некоректну поведінку головного тренера команди Шахтар М.Луческу (кілька разів виходив за межі технічного майданчика).

За запалення вболівальниками команд піротехнічних засобів під час матчів 18-го туру ЕпіЦентр Чемпіонату України:

1. ФК Ворскла зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 200 у.о. у гривневому еквіваленті.

2. ФК Карпати зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 000 у.о. у гривневому еквіваленті (масове запалення).

Попередити ФК Львів за відсутність офіцера безпеки на нараді перед матчем 18-го туру ЕпіЦентр Чемпіонату України.

За порушення вболівальниками команд громадського порядку до та під час матчів 18-го туру ЕпіЦентр Чемпіонату України:

1. ФК Металіст зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1000 у.о. у гривневому еквіваленті (вболівальники команди неодноразово запалювали піротехнічні засоби, скандували образливі вислови на адресу арбітра, після чого кілька разів кидали сніжки в асистента арбітра, що призвело до зупинки матчу на 20-30 секунд, наприкінці матчу палили папір та запалили понад 20 піротехнічних засобів).

2. ФК Шахтар зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 200 у.о. у гривневому еквіваленті (вболівальники команди перед початком матчу запалили два піротехнічні засоби та протягом двох хвилин кидали сніжки в уболівальників команди Дніпро).

3. ФК Дніпро попередити (вболівальники команди кидали сніжки в уболівальників команди Шахтар та скандували нецензурні вислови).

За порушення перед початком та під час матчів 18-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ:

1. ФК Кривбас попередити за запізнення молодіжного складу команди на матч.

2. ФК Харків попередити за несвоєчасне надання заповненого листа рапорту арбітра.

3. ФК Металіст зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 200 у.о. у гривневому еквіваленті за запалення піротехнічних засобів.

За порушення громадського порядку під час матчів 19-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ:

1. ФК Динамо зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 200 у.о. у гривневому еквіваленті за неодноразове запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів.

2. ФК Кривбас попередити за несанкціоновану появу в ігровій зоні сторонніх осіб (перед початком матчу вболівальники вийшли на футбольне поле).

3. ФК Чорноморець зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. у гривневому еквіваленті за порушення Правил поведінки глядачів (перед початком матчу вболівальник команди Чорноморець вибіг на футбольне поле, після чого, роздягнувшись, деякий час позував перед вболівальниками) та несвоєчасне надання заповненого листа рапорту арбітра.