- Із Закарпаттям завдання у нас одне – виграти і взяти три очки. Адже в двох останніх поєдинках чемпіонату ми зуміли розжитися тільки одним пунктом. А тому, якщо ми хочемо й надалі претендувати на місце в зоні УЄФА, то мусимо тільки перемагати. В іншому разі нас не зрозуміють ні вболівальники, ні керівники клубу. Більше того, ми повинні не просто виграти, а зробити це переконливо. Адже дві останні зустрічі вдома ми зіграли дуже добре – 5:0 і 4:0. Напевно, щось подібне наші вболівальники очікують від нас і цього разу.

- Вважаєш, що Закарпаття настільки слабий суперник, що його можна розгромити? І потім, у них також є своє завдання – зберегти місце в Прем’єр-лізі.


- Ми це все чудово розуміємо і усвідомлюємо. Ми ні на мить не сумніваємося, що ужгородська команда буде всіма силами чіплятися за свій шанс. А ще ми пам’ятаємо, що із Західної України нині у Прем’єр-лізі є лише дві команди – Карпати і Закарпаття. А значить це буде дербі. Ну, а подібні ігри завжди проходять дуже цікаво і в напруженій боротьбі. Проте я виходжу з тих завдань, які стоять перед нами. А завдання Закарпаття, які б вони не були, – це їхні проблеми і вони мене мало цікавлять.

- За рахунок чого "Карпати" можуть обіграти Закарпаття?


- Перепрошую, але не можуть, а повинні. В першу чергу, я вважаю, що ми за класом стоїмо вище, а значить, саме ми є фаворитом у цьому матчі. Тому для нас головне - це зіграти в свою гру, так, як ми можемо. І тоді, не сумніваюся, все буде гаразд. Зрозуміло, за умови, що ми налаштуємося належним чином з поправкою на те, що це буде не просто чергова гра чемпіонату, а дербі.