Сьогодні, 5 травня, відбудуться півфінальні поєдинки поточного розіграшу Ліги конференцій УЄФА.



Рома — Лестер

Четвер, 5 травня, 22:00. Стадіо Олімпіко, Рим. Головний арбітр — Срдан Йовановіч (Сербія). Пряма трансляція на медіасервісі MEGOGO.

Саме цей поєдинок гідний фіналу Ліги конференцій. Але, на жаль, лише одна команда пройде у фінал, де буде змагатися за право стати першим в історії тріумфатором змагання. Перший поєдинок, який закінчився з рахунком 1:1, показує, що зустрічаються дві рівні за силою команди. 

На шляху до півфіналу Рома пройшла головну сенсацію цього розіграшу ЛК — норвезький Буде-Глімт. До цього команда під керівництвом Жозе Моуріньо здолала нідерландський Вітесс. Перемога над Лестером піднесе моральний стан гравців. Рома давно не здобувала великих перемог у єврокубках, і навіть трофей Ліги конференцій для Роми сьогодення дуже важливий.

Лестер також мріє здобути велику перемогу у єврокубках. І, незважаючи на той факт, що колектив з Англії починав свої виступи у Лізі Європи, для них трофей Ліги конференцій буде найкращим подарунком на кінець сезону-2021/22. Шанси команд достатньо рівні і складно сказати, хто саме пройде у фінал.

Орієнтовні склади

Рома: Патрісіу — Манчіні, Смоллінг, Ібаньєс — Карсдорп, Крістанте, Олівейра, Залевські — Пеллегріні, Дзаньоло — Абрахам

Лестер: Шмейхель — Рікарду Перейра, Фофана, Еванс, Кастань — Менді, Тілеманс, Томас — Барнс, Варді, Олбрайтон

Не зіграють: Мхітарян  Бертранд, Ндіді

Під питанням: Дьюсбері-Холл, Меддісон.

footballпрогноз 1:1


Марсель — Феєноорд

Четвер, 5 травня, 22:00. Велодром (Марсель). Головний арбітр — Сандро Шерер (Швейцарія). Пряма трансляція на медіасервісі MEGOGO.

Неймовірну гру за кількістю гольових моментів продемонстрували обидві команди. Футбол був якісний та цікавий. Нагадаємо, що перший матч закінчився з рахунком 3:2 на користь Феєноорда.

Марсель до матчу проти Феєноорда пройшов швейцарський Базель а після вибив з турніру ПАОК. У команди хороші результати у французькій Лізі 1, але давно не було успіхів на євроарені. Ще з 1993 року, коли команда виграла Лігу чемпіонів. Є у команди слабкі місця — це захист. Це побачили всі у першій грі, а 37-річний топ-кіпер Стів Манданда вже не рятує так, як це було раніше. Незважаючи на усі негативні моменти, є й позитив — це сильна група атаки. Бакамбу — Пайє — Дьєнг виглядають дуже сильно.

Те, що дійсно може покращити настрій фанатам та усім членам Феєноорда — це вихід у фінал Ліги конференцій. Не можна назвати сезон у чемпіонаті Нідерландів таким уж невдалим, але вболівальники розраховували на більше, ніж 3 місце. Останнім часом команда демонструє чудові результати — 5 перемог в усіх змаганнях, і є невеликим, але фаворитом другої зустрічі проти Марселя. Щодо виступів команди у цьому розіграші ЛК, то до Марселя вони пройшли празьку Славію та Партизан.

Орієнтовні склади

Марсель: Манданда — Лірола, Саліба, Чалета-Цар, Перес — Гендузі, Камара, Жерсон — Ундер, Мілік, Пайє

Феєнорд: Марсіано — Гертрейда, Траунер, Педерсен, Маласіа — Еурсненс, Нелсон, Лінссен, Кекчю — Сіністерра, Дессерс

Не зіграють: Балерді, Де Ла Фуенте - Бейлов.

footballпрогноз 1:0