Для футбольных звезд азартные игры являются не только развлечением, но и отличной возможностью проявить себя в новой сфере деятельности. Данная практика абсолютно не нова: уже известно множество знаменитостей, которые сменили футбол на покер или успешно совмещают карьеру и хобби. Современные технологии позволяют без проблем играть в комфортных домашних условиях, но звезды предпочитают лично ощутить атмосферу игрового заведения, посещая крупные турниры. Выбирая игру в онлайне, можно обратиться к RedRum Poker, чтобы профессионалы посоветовали лучший рум с выгодными возможностями для каждого клиента в индивидуальном порядке.

Известные футболисты в покере

Одним из самых азартных игроков является футболист каталонской «Барселоны» Жерар Пике.

Профессионалы отмечают высокий интеллект испанца, который впервые поднял около 50 000 евро еще в 2011 году. Пике не раз признавался, что изначально покер был для него простым развлечением и хорошей возможностью отдохнуть от насыщенной футбольной жизни. Но спустя время страсть и азарт переросли в желание играть чаще, поэтому Жерара больше стали замечать на турнирах серии WSOP. Наибольшую сумму – 353 000 евро – испанец получил в European Poker Tour, где с ним соперничал партнер по команде Артуро Видаль и известный покерист Хуан Пардо.

Не менее популярным футболистом является Неймар, который также очень часто появляется на покерных турнирах мировой серии. 

Достижения бразильца не самые внушительные – максимально ему удалось выиграть только 18 000 евро. Но Неймар не собирается останавливаться и продолжает улучшать навыки, организовывая закрытые турниры у себя дома. Футболист признается, что после окончания карьеры хочет полноценно углубиться во все особенности покера. Некоторые источники сообщают, что бразилец даже нанял профессионалов для обучения деталям игры. 

Также среди знаменитых футболистов, играющих в покер, можно выделить следующих:

1. Криштиану Роналду. Португалец в редких случаях появляется на мировых турнирах оффлайн, предпочитая спокойную атмосферу в онлайн-румах. Но соперничать Роналду предпочитает только с победителями и профи.

2. Джанлуиджи Буффон. Знаменитый вратарь уже давно состоит в команде PokerStars и не раз принимал участие в благотворительных турнирах. На профессиональный уровень итальянец пока не перешел и пока оттачивает мастерство в онлайне.

3. Луис Суарес. «Эль-пистолеро» не самый азартный игрок и любит наслаждаться покером в дружественной компании. Уругваец не раз признавался, что боится играть против Жерара Пике, ведь испанец отлично разбирается во всех покерных особенностях.

Часто в онлайн-турнирах играют Марсело и Каземиро из мадридского «Реала», но пока без особого успеха.

Самые успешные и популярные футболисты в покере

Первое место по успешности среди футболистов пока занимает Ян Соренсен, который может быть не известен широкому кругу фанатов, ведь всю карьеру он провел в датском «Оденсе». Однако его успехи на покерных чемпионатах более существенны: игрок имеет два браслета Мировой серии и в общем заработал более 2 миллионов долларов.

Куда меньше достижения у Роналдо, но его частенько можно видеть на популярных турнирах и различных рекламных материалах. Бразилец еще во время карьеры настолько проникся азартными играми, что один раз даже пропустил церемонию вручения «Золотого Мяча» ради покерных соревнований. 

Немало выиграл за все время известный англичанин Тедди Шерингем, который менее чем за пару лет профессиональной деятельности в 2010 году сумел заработать 127 тысяч долларов на крупном турнире в Португалии. Спустя 6 лет он вновь заявил о себе и получил более 60 000$, но кроме подобных редких побед ему не удалось закрепиться в профи и приходилось не раз бросать карьеру и снова возвращаться.

С большим удовольствием, но без особенных успехов в покер играли многие известные итальянцы: Дженнаро Гаттузо, Андреа Пирло, Франческо Тотти и другие. Скандальный нападающий Кристиан Вьери и того больше, пребывая в статусе свободного агента, не стал искать новую команду, а отправился покорять покерные турниры. Но стоит отметить, что особенной популярности в новом для себя виде деятельности он не обрел, так и не пополнив ряды профессионалов.

Из завершивших карьеру знаменитостей следует выделить и Викаша Дорасо, который не числится среди звезд мировой величины, но всегда выступал на серьезном уровне. Француз индийского происхождения обрел неплохой успех в покере во многом из-за хороших математических способностей. Дорасо часто выступал на разных турнирах и постоянно выигрывал в среднем 3-15 тысяч долларов. Лучшим результатом стало выступление на гран-при Парижа, где Викашу покорилась сумма в размере 400000$. Но усилившийся азарт сыграл злую шутку с французом и в 2011 году он проиграл крупную сумму, после чего решил покончить с игрой.

Чтобы получить обилие возможностей и лучшие условия для игры в покер, стоит обратиться к RedRum Poker. Опытные профессионалы предоставят поддержку на любом этапе сотрудничества, предлагая щедрые Рейкбек сделки, быстрые кешауты и доступ к закрытым комнатам с отличными призовыми.

 

Відомі футболісти, які успішно грають в покер

Успішні та найвідоміші футбольні гравці, які чудово проявили себе в покері

Для футбольних зірок азартні ігри вважаються не тільки розвагою, а й чудовою можливістю проявити себе в новій сфері діяльності. Таку практику не можна назвати новою, адже вже відомо досить багато відомих особистостей, які змінили футбол на покер або з успіхом поєднують кар’єру та хобі.

Сучасні технології дозволяють без проблем грати в комфортних домашніх умовах, але зірки більше бажають відчути атмосферу ігрового закладу, відвідуючи відомі та популярні турніри. Вибираючи гру онлайн, можна звернутись до RedRum Poker, щоб професіонали порекомендували кращі руми з дуже вигідними можливості для кожного клієнта в індивідуальному порядку.

Відомі футболісти в покері

Одним з найбільш азартних гравців вважається футболіст каталонської «Барселони» Жерар Піке. Професіонали відмічають дуже високий інтелект іспанця, котрий вперше виграв приблизно 50 тисяч євро ще в 2011 році. Піке вже не раз зізнавався, що одразу покер для нього був звичайною розвагою та досить непоганою можливістю відпочити від насиченого футбольного життя. Але через деякий час, пристрасть та азарт переросли в бажання грати частіше, тому Жерара стали більше помічати на великих турнірах світової серії WSOP. Найбільша сума виграшу в 353 тисячі євро іспанцю скорилася на одному зі змагань European Poker Tour, де його суперником в фіналі став партнер по команді Артуро Відаль та відомий покерист Хуан Пардо.

Не менш популярним футболістом вважається Неймар, котрий також дуже часто з’являється на покерних турнірах світової серії.

Досягнення бразильця не найзначніші – максимально йому вдалось виграти за один раз лише 18 тисяч євро. Але це Неймара не засмучує і зупинятись на досягнутому футболіст точно не збирається, продовжуючи покращувати гру та вміння, організовуючи турніри в себе вдома. Футболіст признається, що після закінчення кар’єри хотів би повністю опанувати всі деталі покеру та стати одним з кращих. Деякі джерела повідомляють, що бразилець навіть найняв професіоналів, щоб навчатися всім деталям та секретам популярної гри.

Також варто виділити наступних відомих футболістів, котрі полюбляють грати в покер:

1. Кріштіану Роналду. Португалець нечасто з’являється на світових турнірах, віддаючи перевагу онлайн-румам. Але, незважаючи на це, Роналду завжди грає з професіоналами та кращими гравцями і в цілому робить це непогано.

2. Джанлуіджі Буффон. Відомий воротар вже давно перебуває в команді PokerStars та не раз брав участь в різних благодійних турнірах. На професійний рівень італієць так і не перейшов, але продовжує відточувати майстерність в онлайні.

3. Луіс Суарес. “Ель-пістолеро” не відноситься до дуже азартних гравців та полюбляє насолодитись грою в дружній компанії. Уругваєць вже не раз зізнавався, що проти партнера по команді Піке грати побоюється, адже Жерар прекрасно володіє всіма покерними особливостями.

Досить часто можна побачити в онлайн-турнірах гравців мадридського «Реала» Марсело та Каземіро, хоча виділити якісь видатні перемоги бразильців не вдасться.

Найуспішніші та популярні футболісти в покері

 Перше місце за успішністю серед футболістів займає Ян Соренсен, котрий може бути не зовсім відомим для багатьох фанатів, адже всю кар’єру гравець провів в данському «Оденсе». Його успіхи в покері більш помітні та суттєві – два браслети Світової серії та сумарний заробіток більш ніж 2 мільйони доларів.

Не втрачає популярності відомий бразилець Роналдо, хоча похвалитись серйозними досягненнями він не може. Незважаючи на це, зірку часто можна бачити на великих турнірах, а також в багатьох рекламних матеріалах. Любов до покеру у Роналдо відома вже давно. Одного разу бразилець навіть пропустив церемонію вручення «Золотого М’яча» заради азартних ігор.

Досить багато в свій час виграв відомий колишній нападник збірної Англії Тедді Шерінгем. За деякий час після початку професійної діяльності англієць зміг заробити близько 127 тисяч доларів на великому турнірі в Португалії в 2010. Через 6 років Шерінгем знову нагадав про себе та отримав більш ніж 60 тисяч доларів, але суттєвішими здобутками він не відмітився. Тедді не вдалось закріпитись серед профі, тому декілька раз доводилося закінчувати кар’єру та знову повертатися.

З великим задоволенням, але без особливого успіху грали в покер такі відомі італійці як Дженнаро Гаттузо, Андреа Пірло, Франческо Тотті та інші. Колишній скандальний нападник «скуадри адзурри» Крістіан Вієрі і того більше, перебуваючи в статусі вільного агенту, не став шукати нову команду, а побажав підкорювати покерні турніри. Варто зазначити, що особливих досягнень італієць не мав, так і не ставши професійним гравцем.

З відомих зірок, котрі вже закінчили кар’єру, варто виділити також Вікаша Дорасо, котрого не можна назвати дуже знаменитою персоною першої величини, та він завжди виступав на високому рівні. Француз індійського походження мав досить непогані успіхи в покері, адже він відрізняється хорошими математичними здібностями. Дорасо часто виступав на різних великих турнірах і стабільно вигравав в середньому по 3-15 тисяч доларів. Найкращий результат Вікаша – 400 тисяч доларів на гран-прі Парижу. Правда, азарт все більше й більше захоплював розум француза, що призвело до програшу в досить серйозному розмірі в 2011 році. Саме це змусило Дорасо покінчити з професійним покером, та зараз він в рідких випадках з’являється в онлайн-турнірах.

Щоб отримати велику кількість можливостей та кращі можливості для гри в покер, варто звернутись до RedRum Poker. Досвідчені професіонали зможуть забезпечити підтримкою на різних етапах співробітництва, пропонуючи вигідні Рейкбек сделки, кешаути та доступ до хороших румів з щедрими призовими.