26-річний іспанський нападник Марк Гуаль під час зимової паузи перейшов до дніпровського Дніпра-1 на правах вільного агента, проте в підсумку не встиг навіть дебютувати у складі свого нового клубу через початок нового витку агресії проти України.

Керівництвом клубу в підсумку було вирішено віддати футболіста в оренду польській Ягеллонії до кінця поточного сезону задля отримання достатнього рівня ігрової практики.

Як можна було побачити під час домашнього матчу команди з міста Белосток у рамках 27-го туру національної першості проти Заглембе, недаремно.

Гуалю довірили місце в стартовому складі фактично дебютного для нього поєдинку, проте господарям поля під час гри довелося докласти неабияких зусиль для того, щоб у підсумку не програти з мінімальним рахунком цю гру.

Заглембе вийшов уперед за рахунком на 50-й хвилині за допомогою влучного пострілу Патріка Шиша, однак залишився в меншості вже на 79-й хвилині за підсумком вилучення півзахисника Матеуша Бартолевські.

Після цього, на 88-й хвилині, півзахисник Анджей Трубега зрівняв рахунок із виходу на заміну, а останнє слово вже на 90+8-й хвилині, після сольного проходу з флангу із завершальним ударом, сказав і сам Гуаль.