У рамках 8-го туру відбору на молодіжний Євро-2025 Україна U-21 в гостях зустрілась з однолітками з Північної Ірландії.

Ще в першому таймі колектив Унаї Мельгоси забезпечив для себе достатньо хорошу перевагу, коли у ворота суперника залетіло два м'яча — голами за "жовто-блакитних" відзначилися Назар Волошин та Максим Брагару.

У другому таймі, втім, наша молодіжна збірна змусила понервувати своїх вболівальників. Арсеній Батагов у своєму штрафному майданчику дуже грубо сфолив і отримав червону, а господарі право на пробиття пенальті.

До 11-метрової позначки підійшов Чарлі Аллен та реалізував можливість скоротити рахунок. На щастя, на більше суперника не вистачило. Фінальний свисток зафіксував перемогу збірної України U-21 з рахунком 2:1, яка стала восьмою для нашої команди.


Північна Ірландія U-21 - Україна U-21 1:2
Голи: Аллен, 82 — Волошин, 10, Брагару, 30

Північна Ірландія U-21: Шарлес — Форбс, Доннеллі, Фогарті — Стюарт (Маккірнан, 46), Девенні, Робінсон (Браян, 46), Девлін — Аллен, Тейлор (Ласті, 73), Келлі (Бегглі, 63)

Україна U-21: Нещерет — Смоляков (Роман, 85), Батагов, Салюк, Крупський — Варфоломєєв (Рубчинський, 55), Ярмолюк (Мельниченко, 72), Очеретько — Волошин (Квасниця, 85), Краснопір (Горбач, 72), Брагару

Вилучення: Батагов, 80