Дух колективізму

Це буде перша зустріч з серії team-building, запланованих УЄФА з метою формування професіональної та добре згуртованої команди організаторів Турніру. Як відомо, team building − це ефективний засіб, за допомогою якого можна об’єднати колектив, виявити лідерські якості працівників, швидко інтегрувати нових членів команди, поліпшити зв’язки між відділами, підняти командний дух. Основна ж мета − створення атмосфери взаєморозуміння і взаємодопомоги між співробітниками.

Тристороння зустріч

Участь в заході загалом візьмуть близько сотні співробітників Місцевих організаційних комітетів Євро-2012 з України та Польщі, а також представники УЄФА на чолі з директором Турніру Мартіном Калленом. В Києві відбудеться ціла низка зустрічей та тренінгів, спрямованих на створення міцних підвалин тісної взаємодії між фахівцями УЄФА та оргкомітетів обох приймаючих країн.

Мотивація і відповідальність

За словами керівника Місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, запланований захід буде корисним як з точки зору реалізації завдань, що постають перед організаторами Турніру, так і налагодження міжнаціонального та полікультурного спілкування, формування командного духу, мотивації та відповідальності за спільну справу. В рамках київської зустрічі також планується обговорення ключових питань організації фінальної частини першості між Мартіном Калленом та українським і польським директорами Турніру − Маркіяном Лубківським й Адамом Ольковичем.

Традиційний підхід УЄФА

Відзначимо, що Союз європейських футбольних асоціацій традиційно займається впровадженням новітніх систем управління та підвищення кваліфікації фахівців, які залучаються в приймаючих країнах до підготовки Євро. Гаслом майбутнього заходу обрано слова Генрі Форда: «Зібратися разом − це початок. Залишатися разом − це прогрес. Працювати разом − це успіх».