Лондонський Тоттенгем під час попереднього трансферного вікна почав придивлятись до потенційних кандидатів на заміну власному основному голкіперу Уго Льорісу, який після чемпіонату світу-2022 в Катарі завершив міжнародну кар’єру, а потім не надто вдало повернувся до матчів на клубному рівні.

Селекційний відділ "шпор" спочатку вирішив зондувати внутрішній англійський ринок, де побачив одного з претендентів на звання найкращого гравця січня — воротаря Брентфорда Давіда Раю.

Контракт 27-річного іспанця з "бджолами" завершується влітку наступного року, проте всі намагання клубу продовжити угоду наразі не мають належної відповіді від представників гравця.

На тлі перемовин футболіст нещодавно дав нечітку відповідь стосовно свого майбутнього в колективі Томаса Франка.

"Я не думаю, що наразі настав слушний час для підписання контракту. Я дуже щасливий у клубі, і я просто думаю про те, щоб зробити все можливе для нього та спробувати пробитися до єврокубків разом із командою.

Мені дійсно пропонували новий контракт минулого року, і ще одного разу в січні, але ми не дійшли згоди. Поки що, новий контракт — це щось другорядне та неважливе для мене. Головне — команда та її найближчі матчі. У травні побачимо, у якому стані ми будемо всі перебувати.

Що буде влітку? Не знаю, на це питання в мене відсутня відповідь", — заявив іспанський виконавець.

Рая в поточному сезоні провів 22 матчі, пропустивши 29 м’ячів та вісім разів зігравши "на нуль".