Вінгер Манчестер Сіті Джек Гріліш прокоментував пограбування свого будинку. Його слова наводить The Mirror.

"Не знаю, з чого почати, щоб пояснити, наскільки я спустошений через крадіжку зі зломом, що сталася у мене вдома кілька днів тому.

Моя сім'я означає для мене все, і немає нічого важливішого, ніж забезпечення її безпеки. Це був травмуючий досвід для всіх нас, я дуже щасливий, що ніхто не постраждав.
Минулого року я мав так багато приголомшливого, так багато досягнень, але, чесно кажучи, найкращий рік у моєму футбольному житті тепер не здається мені чимось таким, що я міг би відсвяткувати.
 
Люди, які вчиняють ці жахливі злочини, поняття не мають про шкоду, яку вони завдають людським життям. Я сподіваюся, що їх знайдуть і віддадуть під суд, щоб жодній іншій сім'ї не довелося пройти через те, що нам випало.
 
Я вдячний всім за повідомлення, ціную підтримку з боку моїх друзів, партнерів по команді та клубу.
 
Розмірковуючи про щось позитивніше, я хотів би подякувати всім за їх підтримку протягом минулого року, бажаю вам і вашій родині щасливого 2024-го року", — сказав англійський футболіст.
 
Нагадаємо, 27 грудня, під час гри Манчестер Сіті проти Евертона, дім Гріліша пограбували на один мільйон фунтів стерлінгів.