У матчі 31-го туру англійської Прем'єр-ліги на нас чекає протистояння між Манчестер Сіті та Астон Віллою, яке пройде на Етіхад Стедіум.

[*] — поточна позиція в таблиці АПЛ


[3] МАНЧЕСТЕР СІТІ — АСТОН ВІЛЛА [4]

СЕРЕДА, 3 КВІТНЯ, 22:15. ЕТІХАД СТЕДІУМ, МАНЧЕСТЕР. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ДАРРЕН ІНГЛЕНД. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА SETANTA SPORTS


У минулі вихідні Манчестер Сіті не зміг перемогти в одному зі своїх найважливіших матчів поточного сезону АПЛ, зігравши в нульову нічию з прямим конкурентом у чемпіонській боротьбі в особі лондонського Арсеналу. Цей нічийний результат підтвердив невтішну тенденцію для Хосепа Гвардіоли: "містяни" на даний момент не обіграли жодну команду з топ-5 турнірної таблиці у кампанії-2023/24, серед яких також є і їхній майбутній суперник.
Так, у першому колі Астон Вілла на власному полі здобула мінімальну перемогу над Манчестер Сіті з рахунком 1:0, проте рівень мотивації у манкуніанців зараз є абсолютно на іншому рівні. До протистояння з бірмінгемцями вони підходять після важкого матчу з Арсеналом на вихідних та помітними кадровими втратами в лінії оборони, але відставання від лідируючого місця складає вже три очки. А, як ми знаємо, у таких ситуаціях Гвардіола вміє налаштовувати своїх підопічних на потрібний результат.
У Астон Вілли напередодні зустрічі з чинним чемпіоном ще помітніші кадрові втрати, що змушує нас схилитися у своєму прогнозі на користь "містян". На передматчевій пресконференції головний тренер "левів" Унаї Емері підтвердив, що проти Сіті не зіграє головний бомбардир команди Оллі Воткінс та головний продукт академії Вілли Джейкоб Ремзі. До всього цього щонайменше варто додати ще й капітана команди Джона Макгінна, який продовжує відбувати дискваліфікацію після безглуздого вилучення проти Тоттенгема, — і шанси бірмінгемців на успіх у майбутньому матчі візуально стають ще меншими.
З іншого боку, саме в таких матчах проти свідомо сильніших суперників команди Унаї Емері вміють прагматично досягати успіхів, якщо їм вдається з перших хвилин організовано діяти в обороні, реалізовувати контратаки і не пропускати швидкі голи. Астон Віллі у майбутньому матчі також небажано програвати, адже Тоттенгем у боротьбі за топ-4 вже дихає у спину, хоч "шпори" і втратили очки днем раніше в лондонському дербі з Вест Гемом.

За версією букмекерів, фаворитами майбутнього протистояння є підопічні Хосепа Гвардіоли. Так, на перемогу Манчестер Сіті пропонується коефіцієнт 1,31, тоді як потенційний успіх Астон Вілли оцінюється показником 10,0. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 6,30. 


ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ


Манчестер Сіті: Ортега — Льюїс, Аканджі, Діаш, Гвардіол — Родрі — Фоден, Де Брюйне, Хуліан Альварес, Доку — Голанд

Астон Вілла: Емі Мартінес — Конса, Дієго Карлос, Пау Торрес, Алекс Морено — Бейлі, Тілеманс, Дуглас Луїс, Роджерс — Діабі, Дуран

Не зіграють: Аке, Вокер, Едерсон — Ремзі, Воткінс, Камара, Буендія, Мінгз, Макгінн

Під питанням: Стоунз — Кеш


ОЧНІ ЗУСТРІЧІ



ПОТОЧНА ФОРМА


footballпрогноз 2:1