Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Гаг висловився щодо домашнього поєдинку з Бернлі, що завершився внічию.

Манчестер Юнайтед — Бернлі 1:1 Відео голів та огляд матчу 27.04.2024

Нідерландський спеціаліст розчарований тим, що команда втратила очки, більшу частину часу володіючи ініціативою у матчі.

"Звичайно, ми розчаровані. Протягом тривалого періоду гри ми контролювали її та домінували, створювали купу шансів, поставивши себе у виграшну позицію, але потім втратили її наприкінці матчу. Ми добре почали гру, але у другій половині першого тайму втратили контроль. Ми повернулися до гри і мали хороші моменти, також Андре (Онана) кілька разів врятував нас. Другий тайм був за нами. Ми мали багато шансів, але, можна сказати, наприкінці зустрічі ми віддали гру. Це дуже розчаровує. Так не має бути. Ми поставили себе у виграшну позицію, що є найскладнішим у футболі, і в більшості фаз поєдинку добре впоралися. Потім, у кінці, ми мали здобути три очки і зберегти свої ворота "сухими", але віддали гру. Це дуже засмучує", — сказав тен Гаг.

Він вважає, що кожна команда втрачає можливості забити, але коли мова заходить про МЮ, то це чомусь починає вважатися дивним.

"Ми створили багато моментів у матчі проти Бернлі. Ми одна з найдинамічніших і видовищних команд у лізі на даний момент. Ми створюємо купу моментів, демонструючи хороший футбол. По перерві ми виправилися і повернули собі контроль, тож другий тайм був набагато кращим", — заявив тен Гаг в етері Sky Sports.

Нагадаємо, Манчестер Юнайтед сьогодні, 27 квітня, втратив очки у домашньому протистоянні з Бернлі у 35 турі АПЛ.