В рамках другого туру елітного дивізіону чемпіонату Англії Манчестер Юнайтед відправився у гості до Брайтона. В стартовому складі "червоних дияволів" з'явились Гаррі Магвайр та Мейсон Маунт. Загалом, Ерік тен Гаг не зробив заміни відносно матчу проти Фулгема. У Брайтона відзначимо появу з перших хвилин Дані Велбека, який є вихованцем Манчестер Юнайтед.

З перших хвилин "чайки" намагались діяти активно, але Юнайтед не збирався оборонятись всім складом та впевнено йшов вперед, застосовуючи високий пресинг. Саме "червоні дияволи" створили перший небезпечний момент, коли Діогу Далот виконав навісну передачу з лівого флангу точно на ногу Амаду, але Діалло не влучив у ворота.

Брайтон відповів на 32 хвилині та ще і як! Мітома підібрав м'яч на краю штрафного майданчика та прострелив — Велбек вдало підставив ногу. 1:0. Вже в наступній атаці Рашфорд якимось дивом п'ятою відправив м'яч у ворота після пасу Амада, але було зафіксовано офсайд. Ще трохи згодом Бруну отримав пас з глибини та відкинув на Маунта, який пробив з підступів до штрафного, але Стіл на місці. Команди пішли відпочивати за рахунку 1:0 на користь господарів.

Брайтон знов активно почав тайм і міг розраховувати на гол, коли Мілнер отримав м'яч в чужому штрафному та проткнув його повз Онана — Далот вибив м'яч з лінії воріт. Відзначимо, що на початку атаки Педро, скоріше за все, порушив правила проти Лісандро. За 5 хвилин після цього Велбек пробив головою після подачі зі штрафного — поперечина врятувала Манчестер Юнайтед.

Команда Еріка тен Гага не збиралась здаватися й досягла свого. Мазрауї класно розвернувся в центрі поля та викотив м'яч на Амада, а Діалло прибрав опонента в штрафному та пробив — після рикошету м'яч залетів у ворота. 1:1. Трохи пізніше  Онана шикарним пасом знайшов Далота, який фактично виривався віч-на-віч, але не зміг підпрацювати м'яч.

А кульмінацією атакувальних потуг Юнайтед став незарахований гол. Діалло втік флангом, відпасував на Бруну, а той покотив на дальню стійку на Гарначо. Алехандро пробив, а м'яч зачепив коліно Зіркзе, яки був у офсайди. Дуже прикро. Обидва тренери провели серію замін в надії вирвати перемогу, і Брайтону це вдалось. Вже в компеносваний час Жуан Педро відгукнувся на дальній стійці на пас Адінгра й головою пробив в дальній кут. 2:1.

Брайтон — Манчестер Юнайтед 2:1
Голи: Велбек, 32, Педро, 90+5 -  Діалло, 60

Брайтон: Стіл — Велтман, ван Геке, Данк, Гіншелвуд — Мілнер (Балеба, 73), Гілмор — Мінте (Адінгра, 89), Педро, Мітома (Аярі, 89) — Велбек (Енсісо, 78)

Манчестер Юнайтед: Онана — Мазрауї, Магвайр (де Лігт, 79), Мартінес, Далот — Каземіро, Мейну — Діалло (Антоні, 90), Маунт (Зіркзе, 46), Рашфорд (Гарначо, 65) — Фернандеш (Мактоміней, 79)

Попередження: ван Геке — Діалло