Французький атакуючий півзахисник Лорьяна Елі Джуніор Крупі зацікавив іспанські топ-клуби, повідомляє портал sport.es, посилаючись на Foot 01.

Барселона та Реал завжди активно стежать за талановитими гравцями у всьому світі. Звісно, ринок Франції не є винятком. 17-річний Крупі вже встиг стати однією з головних сенсацій Ліги 1 цього сезону.

У 8 матчах чемпіонату Франції гравець відзначився 3 голами і 2 асистами. Його забитий м'яч у ворота Нанта у 6-му турі встановив новий клубний рекорд — Крупі став наймолодшим автором голу в історії Лорьяна (17 років, 3 місяці). Цей же результативний удар був одним з рекордних і у самому чемпіонаті, а Кіліан Мбаппе, наприклад, забив свій перший гол у Лізі 1 коли він був всього на місяць молодшим за Крупі.

Швидкість, гольове чуття та універсальність гравця (може також зіграти лівого вінгера та центрального нападника) очікувано призвели до порівнянь із зірковим нападником ПСЖ у Франції, а от за віком його почали порівнювати з нападником Барселони Ламіном Ямалом.

У Лорьяні активно працюють над тим, щоб запропонувати юному таланту новий контракт, який міг би утримати його у клубі. Діюча угода Крупі розрахована до липня 2026 року. Вже зараз портал transfermarkt оцінює півзахисника у 8 мільйонів євро.