У рамках 1/16 фіналу Кубка Німеччини ми стали свідками справжньої сенсації за участю мюнхенської Баварії, якій протистояв скромний Саарбрюкен із третього дивізіону країни.

Вже на 16-ій хвилині Томас Мюллер вивів "червоних" уперед, і здавалося б, ніщо не зможе завадити сьогодні колективу Томаса Тухеля пройти далі, але ще до перерви господарям поля вдалося повернути рівновагу в рахунку завдяки Зонтгаймеру.

У другій половині зустрічі Баварії ніяк не вдавалося реалізувати бодай один момент, за що у підсумку чинний чемпіон Німеччини поплатився на фактично останніх секундах зустрічі, коли Марсель Гаус відправив мюнхенців у глухий нокаут і подарував Саарбрюкену сенсаційну перепустку до 1/8 фіналу Кубка Німеччини.


Саарбрюкен — Баварія 2:1
Голи: Зонтгаймер, 45+1, Гаус, 90+6 — Мюллер, 16

Саарбрюкен: Шрайбер, Ріццуто, Уаферро (Цивея, 71), Бедер, Цайц, Гаус, Рабіхич (Шмідт, 72), Зонтгаймер (Брюнкер, 83), Наїфі, Ді Мікеле Санчес (Кербер, 67), Штеле (Біада, 67)

Баварія: Ноєр, Сарр (Гнабрі, 60), де Лігт (Лаймер, 25), Кім Мін Чже, Девіс, Кімміх, Кретціг (Мусіала, 60), Мюллер, Сане (Коман, 60), Шупо-Мотінг, Тель