Італійський Мілан взимку планує придбати чотирьох нових футболістів. Таку інформацію надає авторитетне видання La Gazzetta dello Sport.

Як зазначає джерело, "россонері" хочуть зміцнити чотири позиції, серед яких приоритет віддається — центральному захиснику та центрфорварду.

Найбільш вірогідні варіанти в атаку — Джонатан Девід (Лілль), Серу Гірассі (Штутгарт) та Акор Адамс (Монпельє). Нападника Лілля оцінюють у 40 млн євро. Можливий варіант із орендою або покупкою при зниженні вартості. Натомість у контракті Гірассі прописані відступні у розмірі 17 млн. євро.
Також, Мілан близький до того, щоб виграти боротьбу у інших клубів за 17-річного сербського таланта Матія Поповича з белградського Партизану.
Центр оборони італійський клуб хотів би посилити, орендувавши поляка Якуба Ківьора у лондонського Арсеналу. Однак є сумніви в тому, що лондонці погодяться на оренду після того, як заплатили за поляка 25 млн. євро. Ті самі сумніви є на рахунок підписання француза Бенуа Бадьяшиля з Челсі. Італійська команда також розглядає Костянтиноса Кульєракіса (ПАОК) та Алессандро Маркандаллі (виступає у оренді за Реджану, належить Дженоа).
 
Можливий трансфер лівого захисника Хуана Міранди, контракт якого з Бетісом розрахований до кінця поточного сезону. Мілан слідкує за іспанцем вже досить тривалий час.
 
Раніше повідомлялося, що "россонері" хочуть підписати "нового Шевченко" Артема Довбика.