Контракт центрального півзахисника італійського Мілану Франка Кесс’є добігає кінця вже прийдешнього літа, проте достеменно відомо про те, що гравець не виказав бажання продовжувати взаємини із своїм поточним клубом у подальшому.

Як повідомляє журналіст Фабриціо Романо, 25-річний івуарієць продовжить свою кар'єру у каталонській Барселоні.

Після того, як сторонам вдалося кілька днів тому досягти усної домовленості, тепер, за інформацією джерела, його трансфер у стан "блаугранас" незабаром буде офіційно підтверджений.

Кессє переходить до Барселони на правах вільного агента. Його контракт буде розрахований до літа 2026 року, а зарплата в новому клубі становитиме 6,5 мільйона євро за сезон, не рахуючи різних бонусів.



Шановні співгромадяни! 24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала повномасштабного нападу з боку РФ, війна з якою розпочалася вісім років тому з окупації росіянами українського Криму, а також окремих частин Донецької та Луганської областей.

Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки і не публікувати інформацію, якою може скористатися ворог у своїх цілях. Це наша земля! Слава Україні!