Наприкінці минулого сезону з’явилась інформація про те, що аргентинський нападник Анхель Корреа висловив бажання залишити склад мадридського Атлетіко через брак ігрового часу.

Відтоді минув цілий футбольний рік, і навряд чи можна вважати, що 28-річний виконавець повністю задоволений своїм становищем у колективі Дієго Сімоне.

Утім, як заявив сам футболіст під час останнього інтерв’ю, це його жодним чином не бентежить і він готовий відпрацювати контракт до останнього.

"Я знаю, що зараз триває трансферний період, бо відчуваю на собі зайвий тиск. Але не бачу жодних підстав залишати Атлетіко. До 2026 року, згідно з контрактом, я буду гравцем цього клубу.

Я з ентузіазмом готуюся до нового сезону, а як буде далі — подивимось. Якщо мені знову випаде можливість зіграти в цій футболці, я буду щасливим. Я сприймаю Атлетіко своїм домом.

Чи зможе наша команда колись перемогти в Лізі чемпіонів? Складно тут щось прогнозувати. Це завжди було моєю мрією, як гравця. Сподіваюся, що зможу допомогти втілити цей намір у життя.

Цього дійсно не вистачає клубу, і я знаю, що це мрія всіх уболівальників Атлетіко. Будемо сподіватися, що ми встигнемо це зробити до того, як я піду з команди", — заявив аргентинський виконавець.

За сезон Корреа відіграв 45 матчів, забив 10 голів та віддав чотири гольові передачі.