Турецький центральний захисник Чаглар Сьоюнджю залишив англійський Лестер після вильоту "лисів" до Чемпіоншипу за підсумками попередньої кампанії та подався на правах вільного агента до мадридського Атлетіко.

Тоді 27-річний виконавець бачив себе в якості основного гравця під орудою Дієго Сімеоне, однак у першій частині сезону жодного прогресу в цьому напрямку для футболіста не відбулось.

Дев’ять матчів та 213 зіграних хвилин у трьох турнірах — не той показник, на який могли розраховувати ні сам гравець, ні іспанський колектив.

У підсумку, уже під час зимової трансферної кампанії Атлетіко отримав конкретну пропозицію від лондонського Фулгема щодо Сьоюнджю.

Однак відповідати на неї "матрацники" не поспішають, бо стосується вона, передусім, оренди до завершення кампанії.

У той самий час Атлетіко цікавить виключно миттєвий продаж власного футболіста, а коли він станеться, зараз, узимку, чи влітку — не має принципового значення.

Таким чином Фулгем скоріше чекатиме на завершення сезону, тоді як італійська Рома, яка також зацікавлена у футболісті, узагалі планує виключно орендну пропозицію, тож ризикує автоматично зійти з дистанції.

Той самий шлях уже подолав португальський Порту, який запропонував повноцінний трансфер, але за смішні для Атлетіко гроші.