У турі іспанської Прімери зіграють Барселона і Хетафе. Команди мають специфічні турнірні завдання. 

БАРСЕЛОНА — ХЕТАФЕ 
СУБОТА, 24 ЛЮТОГО, 17:15. ОЛІМПІЙСЬКИЙ СТАДІОН, БАРСЕЛОНА. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — АБЕЛЬ РУЇС. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO

Барселона далі демонструє не надто вдалі виступи у іспанському чемпіонаті. В минулому турі відбулася перемога над Сельтою, але навіть там матч міг завершитися нічийним результатом, якби Роберт Левандовські вдруге не бив би пенальті ближче до завершення зустрічі. Наразі головними проблемами клубу є занадто багато пропущених голів і невдала реалізація. У випадку конвертації в забиті м'ячі багатьох моментів команда Хаві зараз йшла би вище у таблиці. 
Хетафе впевнено знаходиться високо над зоною вильоту, а крім цього може вийти у єврокубки. Відставання від конкурентів не дуже й велике. 
Дуже цікаво буде подивитися на виступ Роберта Левандовські та Борхи Майораля. Зараз Роберт відстає від Борхи на три голи, а загалом екс-форварда Реалу Мадрид можна називати чи не головною зіркою своєї команди у цьому сезоні. Щодо кадрової ситуації в двох клубів більшість важливих лідерів здорові і готові зіграти. 
В загальному статистика зустрічей є на користь Барселони — 29 перемог, в Хетафе лише чотири. Необхідно зазначити, що іспанський чемпіон виграв лише 1 з попередніх 4 матчів у Ла Лізі, у цих зустрічах було забито лише один гол, тому чекати на високу результативність не варто, втім враховуючи те, що Барселона не дуже надійна в захисті, а Хетафе забиває багато як для середняка, можна розраховувати на цікавий матч. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Барселона: тер Штеген — Кунде, Араухо, Кубарсі, Канселу — де Йонг, Ромеу, Гюндоган — Рафінья, Педрі, Левандовські 

Хетафе: Сорія — Іглесіас, Джене, Альдерете, Ріко — Грінвуд, Мілья, Максимович, Мартін — Майораль, Мата 

Не зіграють: Алонсо, Бальде, Гаві — Арамбаррі 

Під питанням: Торрес — .. 

ПОТОЧНА ФОРМА

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

footballпрогноз 3:1