Нагадаємо, сьогодні з’явилася інформація, що Ворскла може не встигнути привести до ладу свою домашню арену, згідно відповідних вимог УЄФА, до старту в Лізі Європи, а відтак нібито існує велика вірогідність того, що Полтава не побачить матчі єврокубків.

"Правильним буде таке трактування ситуації: в УЄФА дозволили проводити нам матчі кваліфікації, плей-оф, у Полтаві, якщо ми виконаємо певні вимоги", – розпочав Дмитро Яворський.

"Власне, нині ми їх і виконуємо, усовуємо недоліки, які у нас були. Тобто кінцевого рішення, що ми точно зможемо грати в Полтаві, немає. Нам сказали, що слідкуватимуть за тим, як ми працюємо над вирішенням проблемних питань, і якщо ми впораємося – не буде жодних проблем".

"Відповідно, поки нам ніхто нічого й не забороняв, тож різного роду коментарі є передчасні. Я офіційно спілкуюся з представниками УЄФА, і, усвідомлюючи обсяг робіт, який потрібно виконати, практично впевнений, що матчі кваліфікації ми проведемо в Полтаві".

"А далі, щодо групового етапу, якщо команда туди потрапить, то вирішуватимемо тоді інші проблемні питання, оскільки для участі в груповому раунді зовсім інші вимоги до стадіонів. Розбиратимемося з цим згодом".

Анатолій Волков, Football.ua