Вже третій тур підопічні Віталія Кварцяного не можуть вразити чужі ворота. Щоправда цього разу луцька Волинь не пропустила, а це вже плюс у порівняні з попередніми поєдинками.

Щодо стартового складу лучан то тут варто відзначити видозмінений лівий фланг. Якщо заміна Грінченка на Максимюка в обороні була вимушеною через червону картку першого, здобуту у зустрічі з Дніпром, то рокіровка Пічкура на молодого Герасимюка була непередбачуваною.

Гра від перших до останніх хвилин проходила у напруженій боротьбі. Зайве нагадувати, що обом командам очки були потрібні більше ніж вода у спеку, яка панувала у Луцьку. Волинь володіла територіальною перевагою та намагалася закидати м’яч вперед, в розрахунку на височезних нападників.

Перший тайм не вирізнявся великою кількістю небезпечних моментів. Епізоди Кривбаса можна порахувати на пальцях однієї руки. Найбільше відзначитись у складі гостей хотів Іващенко, але його спроби нічим позитивним не увінчались.

Господарі не хотіли залишати поле без очок і раз по раз пробивали по володіннях Боровика, який цей матч відстояв на відмінно і нейтралізував усі атаки "червоно-білих".

Віталій Кварцяний, як завжди вирішив внести корективи у гру ще в першому таймі. Уже на 22-й хвилині на полі замість Герасимюка з’явився Пічкур. Саме останній неодноразово проривався лівим флангом та прострілював по воротах суперника. Найбільш гаряче у карному Кривбаса стало на 22-й хвилині. Ващук взявся за виконання штрафного в 25-метрах від воріт і потужно пробив поруч із стійко.

На останній хвилині першого тайму уже Кривбас отримав право на схожий штрафний. Але удар Куценка можна швидше назвати пострілом по горобцях, аніж спробою забити гол.

У другій половині матчу перевага господарів стала більш відчутною. Команда із Кривого Рогу відсиджувалась у захисті, покладаючи надії на контратаки. А підопічні Кварцяного, зважаючи на турнірний доробок, рвалися вперед, поблище до володінь Боровика.

На 49-й хвилині чудову нагоду відзначитись втратив Майкон. М’яч, після подачі Павлова, відскочив від землі і вже у штрафному гостей по-зрадницьки влучив у руку форварду.

Героями матчу кілька разів могли стати Пічкур та Павлов. Але голкіпер Кривбасу Євген Боровик успішно відпрацьовував свою зарплату.

Усі сподівання лучан на перше очко в новому сезоні міг зіпсувати Іващенко. Він пробивав з 10-и метрів у дальній кут, але "шкіряний" пройшов повз.

В останні п’ять хвилин гра проходила, виключно, на стороні Кривбаса. Волиняни подали три кутові поспіль. В одному із таких стандартів міг відзначитись Лео, але після удару головою м’яч влучив у стійку.

Незважаючи на потуги господарів, рахунок на табло так і не змінився.
 
Володимир Хом’як, спеціально для Football.ua

Волынь - Кривбасс 0:0

Волынь: Ндое, Бута, Ващук, Омоко, Максимюк, Бутко,Стевич (Бутенин, 46), Шарпар, Герасимюк (Пичкур, 22), Павлов, Майкон (Лео, 73)

Кривбасс: Боровик, Андриенко (Сердюк, 46), Жданов, Лисицкий, Кицута (Васильев, 76), Максимов, Куценко, Рожок, Валеев, Воронков (Петров, 69), Иващенко

Предупреждения: Майкон, Омоко - Валеев, Боровик