Аби хоч трішки прояснити ситуацію ми зателефонували до генерального директора Говерла Івана Шіца.

- Іване Тиборовичу, якось несподівано після того резонансного інтерв'ю Bild, якого начебто не було, Давід Одонкор зібрався і поїхав до Німеччини. Вболівальники команди вже захвилювалися...
 
- Приводів для хвилювання немає. У Давіда була мікротравма, а оскільки у нього в Німеччині є лікарі, яким він довіряє, то туди він і вирушив на лікування.
 
- Коли ж Давід приєднається до команди?
 
- Шостого числа команда вилітає на другий турецький збір і в цей день Одонкор має приєднатися до команди.
 
- Не було помітно на першому зборі Тодорова та Косиріна. Їх я так розумію в Туреччину не взяли?
 
- Ні, вони були в Туреччині, а таке враження у вас склалося очевидно через те, що ні один, ні інший не грали в контрольних матчах.
 
- Який сенс було їх тоді брати? Чи полетять вони на другий збір у такому випадку?
 
- Цього я точно не знаю. Це вирішуватиме тренерський штаб команди.
 
- Чи були підписані з кимось контракти за підсумками першого збору?
 
- Поки тільки орендні угоди із Петровим і Лисенком. П'ятого числа керівництво клубу зустрічається із тренерським штабом команди і вже тоді знатимемо напевне список гравців, які полетять на другі збори, а можливо з кимось тренерський штаб бажає співпрацювати і навесні.
 
- Напередодні перших зборів на трансфер була виставлена група фуболістів (Микуляк, Свиридов, Като, Сагайдак та Мелікян). Хтось із них вже зміг працевлаштуватися?
 
- На сто відсотків вирішено поки тільки із Сагайдаком - другу частину чемпіонату він проведе в Чернівцях, а у Микуляка є два варіанти: один український - команда із першої ліги, а інший закордонний - Словаччина. Максимум в понеділок питання по Микуляку буде вирішене. Інші поки без клубів.
 
Спілкувався Олександр Озірний, Football.ua