"Намагаємося дізнатися про суперника все, що стане в нагоді. А в усьому іншому — як і завжди: тренування змінюються матчами — і навпаки. Бо від змагань обласного календаря нас ніхто не звільняв", — пдкреслив наставник аматорів.
"Сильних виконавців у Карпатах чимало. Звісно, на сильних і слабких сторонах кожного з них акцентувати увагу буду неодмінно. Однак змагатися нам доведеться не з умовними Кожановим або Ксьонзом, а з добротною командою прем’єр-ліги. Саме на це й націлюємо футболістів".
"Наш президент Олександр Нігруца наголосив, що його мрія вже здійснилася — на гостини до Чайки приїде колектив національної прем’єр-ліги. Він має цілковите право стверджувати саме так, адже це він зробив усе можливе і навіть трішки більше, аби далеко не найфутбольніший з огляду на попередні досягнення район області здійснив цей історичний прорив". 
"Але за результат питатимуть з мене як тренера. Не кривитиму душею — ніхто не вимагає від Чайки перемоги будь-якою ціною. Однак на гідний виступ очікують всі. Тому спробуємо матеріалізувати в омріяний успіх бодай той мінімальний шанс, який зазвичай відпускає нижчим за рангом у таких випадках спокусниця-фортуна. Тим паче, що маємо й особливо досвідчених виконавців: Андрій Конюшенко свого часу вигравав Кубок України з Шахтарем, та й Володимир Бондаренко з Іваном Козорізом також пограли на високому рівні", — підсумував Олександр Ігнатьєв у інтерв'ю koff.org.ua.
Нагадаємо, поєдинок Чайка – Карпати відбудеться 23 серпня о 17:00.