"Ми знали, що буде футбольна битва і готувалися до цього. Знали, що від суперника буде багато позиційних атак і те, що Говерла тримає позиційну оборону, не дає простору суперникам. Таким чином ця команда набрали багато нічийних очок. Нам не все вдавалося, але дещо із запланованого виходило. Так само і гол ми забили через перевід м’яча. Дякую команді за цю перемогу. Вона дуже важлива з психологічної точки зору і допоможе нам на рівні зіграти в Одесі, після чого ми будемо готуватися до зборів, щоб закріпити те, що почали робити влітку", — розповів керманич Левів.

"Перший тайм не був дуже цікавим для уболівальників. Гра йшла до помилки, до першого гола. Ми більше тримали м’яча, суперник позиційно закривався. Ми хотіли в отримати кількісну перевагу в третій зоні за рахунок переводу м’яча на фланг. Після відборів м’яча нам це вдавалося. До того ж заміни дали плоди, ми додали в швидкості. Результатом сьогодні я задоволений. Бувало, у попередніх матчах, що ми більше заслужили, але нічого не отримали. Тому сьогоднішня перемога це плюс для команди і стимул рухатися вперед".

"Страшкевич на вістрі атаки? Це філософія клубу і моя філософія. Ми розраховуємо на нашу молодь. Вони повинні відчувати тиск Прем’єр-ліги. Так як минулого туру проти Шахтаря грав Чачуа, зараз грав Страшкевич. А ще є Мірошниченко, Пучковський, Костевич, хоч його вже можна назвати ветеранчиком. Вони грають без замін, так допускають іноді результативні помилки. Але все одно Страшкевич сьогодні відіграв дуже добре, задовольнив мої критерії і показав приклад для дублерів".

"Чому Балажіц не забиває? Я йому заборонив в атаку йти (сміється). Нехай береже ворота. Я, власне, хотів його сьогодні замінити, опустити Гітченка на його місце і випустити Карнозу. У Ґреґора була вже картка, а на полі постійно виникали зіткнення. Але вирішив все ж таки ризикнути і зробив, як зробив. Дуже радий, коли заміни плоди дають. У Балажіца закінчується контракт. Я не можу сказати, чи продовжить він його. У мене є бажання, щоб він залишився, побачимо, чи з його боку воно теж є. Наразі ми говорили, але доведеться трішки почекати", — сказав Ігор Йовічевіч.