"Десь ми на емоціях вийшли на цей матч. Може вони переважали і тому перший тайм ми провалили. Хотіли зіграти добре, готувалися до гри, але не вийшло. В перерві зібралися, другий тайм провели значно краще, створили куди більше моментів за суперника. Мабуть, переломний момент стався тоді, коли ми не забили пенальті. Після того як Худоб’як влучив в перекладину, першим на підборі був Мар’ян Швед. Він скинув мені м’яча головою під удар, але пробити я не встиг, бо Бабатунде штовхнув мене у спину. Суддя розібрався в ситуації – там чистий пенальті був", — підкреслив хавбек львів’ян.

"Мабуть, якби ми його реалізували, то все склалося б по-іншому. Але повірте, ніхто Ігоря Худоб’яка не звинувачує. Що сталося, те сталося".

"Епізод зі Шведом? Так, там було стовідсоткове порушення правил, але Мар’ян вже бачив м’яча у сітці, тому втримався на ногах і дограв епізод до кінця. Лише чудом захисник встиг вибити круглого з воріт. Ясна річ, що більш досвідчений гравець просто упав би в цьому епізоді. Мар’ян ще дуже молодий, він набирається досвіду. З іншого боку, гляньте, як він здорово підсилив гру, я вважаю, що він дуже вдало зіграв. Хай продовжує у тому ж дусі".

"Волиняни вищі, але не так аж сильно, щоб з ними боротися не можна було. Політило, який грав у центрі поля, взагалі за мене нижчий. Думаю, причина нашої поразки в іншому. Ми чомусь починаємо рухатися, коли пропускаємо гол. Тут треба в собі розібратися і зрозуміти, що з нами не так. Щоб більше такого не повторювалося", — підсумував Амвросій Чачуа.