"Дуже прикро, що після такого навантаження і праці на полі, у плані технічному і психологічному, це великий удар для команди, — передає слова хорватського спеціаліста офіційний сайт Металурга. — Сьогодні у мене вперше було враження, що не вистачило енергії підтримати той високий темп, який ми задали у першому таймі. Ми могли скористатися своїми моментами, закрити рахунок і матч. Це було нам дуже необхідним з точки зору психології".

"Прикро, що з тим самим суперником, ми пропускаємо голи за дві хвилини. Намагалися зробити заміни у другому таймі, але через втому загубили глибину. Планували за допомогою Сергійчука захопити середину поля, видно було, що ми не встигали страхувати один одного. Ми притислися до своїх воріт, тим самим створили простір для суперника. Чим він і скористався".

"Фізично не тримали заданий темп. Вже не було того тиску і пресингу, вже не було такої циркуляції м’яча. Це втома, ноги налилися. У нас багато гравців їздили до збірних, а якщо випадає з тренувального процесу, то це відчувається на зіграності".

"Це великий удар, але ми міцний колектив. У нас є позитивний характер. Зараз я вдячний усім за зусилля. Я впевнений, що результат прийде. Зі мною чи без мене, але Карпати будуть конкурувати за єврокубки".