"Почуваюся дуже щасливим. Я гордий за команду, за працю, за виконання задуманих ідей. Ми очікували на цей серйозний і важливий поєдинок, а сам матч видався дуже важким. Команда довго терпіла, оскільки оборона Чорноморця була дуже насиченою. Ми знали, що наш суперник в захисті грає щільно і компактно. І десь нам бракувало простору для розгону своїх атак", — цитує Йовічевіча офіційний сайт Карпат. 

"По перерві, при контролі м’яча, ми не давали їм можливість створювати контратаки, легко виходити з першої зони в третю. А потім ми додали в швидкості, зрозуміли, що маємо робити. І, власне, за рахунок цієї швидкості використали "діри" між лініями в нашого суперника. Для фанів, звичайно, другий тайм був цікавішим, кращим, швидшим. Також хочу сказати, що в сучасному футболі стандарти мають велике значення, взяти хоча б приклад мадридського Атлетико". 

"Сьогоднішні три очки дають нам відповіді на багато запитань. Ми показали уболівальникам, що поразка від Іллічівця — це випадковість. Можливо, в нашому футболі слабка відмазка про те, що було погане поле і мої знайомі критикували мене за те, що я про це сказав після матчу. Але там насправді неможливо грати. У нас же все по-іншому. Зараз я дуже радий за команду".

"Під час кутових Чорноморець оборонявся всією командою, не залишає нікого попереду. Ми їхні дії аналізували. Залежно від ситуації, Костевич міг підключитися, тому його гол – не випадковість".

"Матч з Іллічівчем вплинув на впевненість нашої команди. Ми хвилювалися через реакцію фанатів. А тут, в першому таймі, за рахунок браку простору, у нас не було моментів. А згодом суперник розтягнувся між лініями, нам це було на руку, адже ми любимо простір. Загалом, скажу, що цей тиждень був дуже специфічний, а команда мотивована. Я дуже вдячний керівництву за підтримку команди. Ця перемога також і нашого керівництва".