Гостями ефіру стануть два зіркові легіонери, ТОП-гравці національної збірної команди України з футболу Олександр Зінченко та Руслан Малиновський.

Пряма трансляція зустрічі: 

Карантин – складний період для кожного. А особливо для футболістів, адже вони звикли до активних фізичних навантажень та щільного графіку тренувань. А як гравцям збірної, які в цей час опинилися далеко від дому? Які обмеження діють в їхніх містах? Чим займаються і як підтримують активність? Можливо, хтось встиг повернутися до України? Або ж планують зробити це, щойно знімуть відповідні обмеження? Та й взагалі, що найперше хочуть зробити Олександр Зінченко та Руслан Малиновський, щойно завершиться карантин?

Все це та багато іншої інформації в проекті "Breakfast with Champions".

Модератор заходу — прес-аташе національної збірної команди України з футболу Олександр Гливинський.

Глядачі та журналісти запрошуються до активної участі в ефірі. Тож, під час трансляції пишіть свої запитання до гостей і дізнавайтесь усе найцікавіше у прямому ефірі!

"Breakfast with Champions" – проект TM Parimatch, в рамках якого спортивні журналісти та вболівальники мають можливість неформально поспілкуватися з легендами світового спорту. Гостями проекту стали Конор МакГрегор, Майк Тайсон, Тарас Степаненко, Олег Верняєв, Юрій Чебан, Олександр Абраменко, Андрій Пятов, Олександр Караваєв та ін.


Желаете узнавать главные футбольные новости первыми? Подписывайтесь на наш канал в Telegram! Следить за нашим сайтом вы также можете в Facebook, Instagram и Twitter.