Президент Італійської федерації футболу (FIGC) Габріеле Гравіна заявив про те, що готовий посприяти проведенню матчів українських клубів в Італії, щоб вони могли успішно завершити цей сезон, незважаючи на непросту політичну ситуацію в країні, пов'язану із нападом Російської Федерації.

Єдине — футбольний функціонер не уточнив, чи ця потенційна допомога стосується лише клубів УПЛ, чи також команд з Першої та Другої ліг України.

"Ми готові прийняти українських біженців та проводити їхні матчі. Я погано переживаю українське питання, як і всі, хто поважає життя та людську гідність.

Футбол демонструє єдність, якої раніше не було. Цей вид спорту є феноменом сильної соціальної агрегації. Ми об’єднані та послідовні, кричачи "ні" війні", — цитує слова Гравіни журналіст Джанлука Ді Марцио з посиланням на Corriere della Sera.


Шановні співвітчизники! 24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала нападу з боку Російської Федерації. Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки. Слава Україні!

P. S. Час від часу наш сайт піддається DDOS-атакам. Ми робимо все можливе, щоб усунути цю проблему. Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб залишатися в курсі основних подій.