Захисник донецького Шахтаря та національної збірної України Микола Матвієнко розповів про своє ставлення до війни проти РФ, яка цинічно напала на нашу державу та бомбардирує наші міста.

"Віра в українську армію! Ці два тижні показали дух свободи, любов, віру та єднання нашого народу. 24 лютого ми прокинулись, як і всі кияни, близько 5 ранку від вибухів. Перша реакція: це просто нерозуміння, в це не вірилося. Ми з дружиною підійшли до вікна, нічого не було видно, але чути було вибухи. І всередині – найстрашніше почуття. 

Дякую Богу, що ми прокидаємося щодня. Не можу радіти життю знаючи, що гибне мирне населення, діти. Хто має фінансову змогу, той допомагає волонтерам, допомагає нагодувати літніх людей. 

Треба розповісти людям правду, адже в РФ люди сидять у "рожевих окулярах". Я пишаюсь нашими воїнами — їх поле бою — це справжнє пекло. 

Не втрачайте віри, не втрачайте надії. Перемога і лише перемога! Слава Україні! З нами Бог! З нами ЗСУ! Віримо у ЗСУ!", — заключив футболіст для офіційного сайту Шахтаря.

Нагадаємо, що раніше Мірча Луческу висловився стосовно держави-агресора по відношенню до України.