Нападник Фуенлабради Роман Зозуля та хавбек Гента Роман Безус допоможуть українській армії, яка воює з РФ.

Футболісти передали свої футболки з автографами на благодійний аукціон. Усі гроші підуть на потреби ЗСУ.

"Друзі, ми прекрасно знаємо, що ви всі можете допомагати просто так, і вам нічого за це не потрібно. Але, в нас є дві футболки. Ці футболки належать патріотам і просто дуже крутим хлопцям: Роман Зозуля та Роман Безус. Обидві футболки є клубними. Хлопці в них грали. Саме для вас вони їх підписали і відклали.

Ми створюємо аукціон. Правила дуже прості. Стартова ціна за обидві футболки — 1000 грн Крок у аукціоні — 500 грн. Головне, що потрібно запам‘ятати, що ваша ставка дійсна тільки у офіційному пості Народна Армія!
 
Всі гроші, яки ми отримаємо з аукціону, будуть витрачені на закупівлю дуже крутих штук, які допоможуть хлопцям наблизити перемогу нашої держави! Разом і до кінця! Аукціон триватиме до 28.03.2022 і завершиться о 20:00", — пишеться у пості Національної Армії у Facebook.

24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала повномасштабного нападу з боку РФ, війна з якою розпочалася вісім років тому з окупації росіянами українського Криму, а також окремих частин Донецької та Луганської областей.

Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки і не публікувати інформацію, якою може скористатися ворог у своїх цілях. Це наша земля! Слава Україні!