Харківський Металіст 1925 та Олександрія зіграють у рамках сімнадцятого туру української Прем'єр-ліги на полі стадіону Лівий берег у передмісті Києва.

Олег Голодюк, після поразки від київського Динамо (2:4), залучив до стартового Жичикова та Безуглого на фланги оборони, тоді як Андрій Ткачук повернеться до центру поля, а Борячук зіграє на вістрі атаки.

Руслан Ротань, на тлі поразки від криворізького Кривбасу (1:2), використав із перших хвилин Шевченка в рамці воріт, тоді як Скорко та Логінов зіграють у захисті, а Кулаковський розташується в трикутнику в центрі поля.

Металіст 1925: Сидоренко — Жичиков, Є. Ткачук, Курило, Безуглий — А. Ткачук, Габелок, Мартинюк — Арі, Борячук, Дмитренко.

Запасні: І. Потімков, Мартинов, Коваленко, Капінус, Червак, Фарина, Русин, Ременюк, Абдуллаєв, Фрімпонг, Сидоров.

Олександрія: Шевченко — Скорко, Логінов, Кравченко, Копина — Сігеєв, Кулаковський, Плакса — Джевані, Кулаков, Шулянський.

Запасні: Долгий, Єрмаков, Савченко, Калітвінцев, Ернандес, Андрейчук, Ващенко, Мартинюк, Безерра, Смирний, Шостак, Погорілий.

Гра Металіст 1925 — Олександрія почнеться о 14:00 за київським часом. Слідкуйте за текстовою онлайн-трансляцією на Football.ua.