Приїзд донецької команди до Львова – завжди свято для вболівальників, а тепер, коли Шахтар двічі не зміг перемогти у Львові, свою спроможність повинен продемонструвати його земляки «Металурги», які цього сезону набрали неабиякої ходи. Футбол, який випромінюється Костовим вважається одним з найбільших відкриттів сезону, і може поступитись тільки захопливому футболу від Сьоміна та Павлова.

Тактика

На цей матч Карпати не повинні міняти склад, а тому тактика буде, які в матчі з Львовом, де основним завданням буде стримати натиск суперника не дати йому розгулятись на власній половині і пробивати по Романенкові. А от Костов, напевно, вже все зрозумів і не вчинить помилки, якої допустився Луческу, недооцінивши суперника. Тут, ймовірно, робитиметься ставка на швидкий гол, який відіграти Карпатам буде важкенько. Все таки це не Львів.

Психологія

Обидві команди підходять до матчу в оптимальному психологічному настрої. Костов, після вильоту з Кубка України нарешті зможе сконцентруватись повністю на внутрішньому чемпіонаті, що він і продемонстрував у минулому матчі, перемігши Арсенал, що переживає не найкращі свої часи. Карпати ж після вольової перемоги у надпринциповому матчі, як мінімум до наступному дербі вважатимуться першою командою Львова.

Орієнтовні склади:

Карпати: Романенко, Кобін, Ощипко, Петрівський, Пшеничних, Ткачук, Ґурулі, Худоб’як, Кожанов, Зеньов, Кузнєцов

Металург: Воробйов, Сержіу, Білозор, Боавентура, Чечер, Даниловський, Макрідіс, Фернандеш, Дімітров, Фабінью, Кінґслі

Прогноз football.ua 0:1

Іван Федик (Львів) спеціально для Football.ua