Українська Прем'єр-ліга на своєму офіційному сайті презентувала новий м'яч від спортивного бренду Puma, який є її технічним партнером з 2021 року.

Тепер футболісти чемпіонату України гратимуть новим м'ячем із ексклюзивним дизайном в традиційних кольорах нашої країни.

Свою нову розробку німецький бред описує як "м'яч вищого рівня з видатними показниками продуктивності, що допомагає максимізувати рівень гри". 

"Головним акцентом у дизайні стало додавання жовто-блакитних кольорів на сам м’яч. Елементи національної айдентики демонструватимуть українську ідентичність на кожному стадіоні та особливе прагнення до нових перемог. 

Однакові за формою та розміром 12 панелей забезпечують ідеально збалансований розподіл ваги, а збільшені та глибокі шви гарантують позитивний вплив на аеродинаміку. Разом з цим нова 3D текстурована поверхня з 1.1 мм PU покращує довговічність та аеродинаміку", — сказано на офіційному сайті УПЛ.

Зазначається, що окрім УПЛ цей м'яч також використовується в іспанській Ла Лізі, італійській Серії А, англійській Прем'єр-лізі та чемпіонаті Португалії.