Другий тур української Прем’єр-ліги продовжувався матчем у суботу в мальовничому селі Ковалівка, куди знову привіз футбол національної першості місцевий Колос. Першим суперником "колосків" за домашнім матчем у цьому чемпіонаті став петровський Інгулець, який тільки-но повернувся до "еліти", і таким чином чергове "аграрне" дербі замайоріло на мапі нашої країни.

Однак що футболісти Олександра Поздєєва, що підопічні Василя Кобіна, наразі тільки-но починають шукати свій найкращий футбол у новому сезоні. А ми з вами звітного вечора фактично стали жертвами-свідками цього надзвичайно марудного процесу. Не було голів у Ковалівці, хоча кого вже цим здивуєш у наших реаліях?

Характер гри підказував нам, що якщо вже з гольовими моментами в команд від самого початку доволі важко все виходить, то про результативний футбол годі й мріяти. "Козаки" при цьому під завісу першого тайму проявили неабияку активність біля чужих воріт, і от тоді ми вже майже переконались у тому, що рахунок має бути відкритим у цьому матчі. Однак ні, Пахолюк витягнув удар Волохатого, а до цього Козак змарнував свій шанс.

Сподіватись на щось у другому таймі — такий собі задум, але варто було спробувати. І знову гості були значно ближчими до того, аби потішити нас голами. Той-таки Козак змарнував кілька дуже непоганих моментів, а Колос відповідав виключно контратаками, якість яких викликала велике розчарування.

Але не завжди — під завісу матчу вже Топалов мав забивати з прострілу Цурікова з лівого флангу на дальню стійку, але незграбно махнув ногою повз м’яч перед порожніми воротами. А ще під завісу цієї гри почались травми у футболістів, і, наприклад, Лучкевича через проблеми з плечем ми ризикуємо знову не побачити дуже довго.

У наступному турі ковалівський Колос зіграє в гостях у одеського Чорноморця, а петровський Інгулець гостюватиме в житомирського Полісся.

Колос — Інгулець 0:0

Колос: Пахолюк — Лучкевич (Поправка, 90+4), Бурда, Бондаренко, Цуріков — Оріховський, Харатін (Демченко, 70) — Велетень (Криворучко, 81), Гагнідзе, Алефіренко (Топалов, 62) — Салабай (Безбородько, 62).

Інгулець: Паламарчук — Дубілей, Шершень, Петько (Лісняк, 67), Малиш, Мельничук — Білоцерковець, Волохатий (Чабан, 89), П’ятов, Богунов (Мисик, 67, Пушкарьов, 78) — Козак (Резепов, 89).

Попередження: Бурда.