Сьогодні футболісти криворізького Кривбасу з аеропорту міста Дніпропетровськ вирушили на перший в новому році навчально-тренувальний збір. В період з 7 по 21 січня наша команда перебуватиме на півдні Туреччини, де проводитиме тренування та контрольні поєдинки.

Склад делегації налічує 25 гравців:
воротарі - Лесько, Старцев, Дейнеко;
польові гравці - Костишин, Грановський, Мелащенко, Мотуз, Балабанов, Опря, Ковальчук, Радченко, Шагойко, Шепетовський, Максимов, Булку, Бюлюкбаші, Павлов, Коломоєць, Шелаєв, Каракевич, Карпенко, Зайчук, Одинцов, Вітер, Буличов.

В складі команди перебуватиме група нових виконавців. Якщо Максима Старцева новачком Кривбасу можна назвати лише умовно, то вперше свої сили в криворізькому клубі випробовуватимуть Олег Шелаєв (Дніпро Дніпропетровськ), Роман Каракевич, Сергій Карпенко, Владислав Зайчук, Євген Одинцов (усі - Нафтовик-Укрнафта), Євген Дейнеко (Дніпро Черкаси), Юрій Буличев (ФК Олександрія) та Дмитро Вітер (Геліос).
Не виключено, що велику групу новачків тренерський штаб Кривбасу переглядатиме безпосередньо в Туреччині.

Надалі Кривбас готуватиметься без Сердюка, Пашаєва, Бартуловіча, які повернулись з оренди до складу дніпропетровського Дніпра. Також свої сили в команді з обласного центра перевірятиме Євген Боровик. Артем Куслій спробує закріпитись в складі сімферопольської Таврії.

Патрік Ібанда та Олег Котелюх залишили Кривбас на правах вільних агентів через закінчення строків діючих контрактів. Також залишить криворізький клуб Ігор Рожков, контракт з яким закінчується на початку лютого.