Олег Кононов (головний тренер Карпат):

- Ми налаштовуватись, дивлячись на те, що в першому колі програли в Одесі. Знаємо, як ставляться фанати до цього. Завжди є протистояння між Львовом та Одесою, тому те, що виграли – заслуга всіх. І вболівальників, і фанів, і клубу загалом. Задоволений перемогою саме з таким рахунком. Перший тайм був нервовий, достатньо важко було пробити оборону Одеси. Але в другому таймі забили ще два м’ячі. Вважаю, що перемога заслужена сьогодні.

- Чорноморець не створив жодного моменту. Чи є в цьому заслуга Тубіча, який непогано зіграв?

- Це заслуга всієї команди. В атаці та в обороні грає вся команда. В захисті відповідає в першу чергу воротар, який повинен забезпечити безпомилковість захисту. Вони зіграли без помилок.

 - Поясніть заміни.

 - У Кополовця  були проблеми з задньою поверхнею стегна. Після перерви лікарі працювали над ним. Гурулі достатньо непогано грав. І ефектно, і ефективно. На ньому Трішовіч заробив другу жовту картку, але в цьому епізоді він отримав мікротравму. Мікротравма була і в Тубіча. Поле ще важке, і тому такі травми бувають. Я думаю, що вони не серйозні.

 - Була велика кількість браку.

 - Поле ще не в настільки якісному стані, щоб його не було, але ми будемо працювати. Також це можна пояснити тим, що гравці відчувають відповідальність, адже товариські матчі та офіційні – це велика різниця.

 - Здавалось, що не було офсайду, коли забивав Кузнєцов.

 - Мені також так здалось, ми навіть почали радіти. Будемо дивитись запис.

 - Стимулювали якось гравців, щоб забити 500-й гол.

- В кожного гравця було в свідомості це і кожен хотів увійти в історію, а тому вони й без стимулювання це робили.


Віктор Гришко (головний тренер Чорноморця):

 - Перша гра була на виїзді важкою. Карпати – команда хророша. Думаю, якщо б не вилучення, то гра склалась би трохи по-іншому. Але, тим не менше, я хочу привітати команду Карпати з перемогою.

 - Ви вважаєте, що вилучення Трішовіча зіграло вирішальну роль?

- Я думаю, що результат міг бути іншим.

- Але ж Чорноморець і в першому таймі не мав гольових моментів.

 - Результат є такий, як він є. Вітаю Карпати з перемогою.


Іван Федик (Львів), спеціально для football.ua