До того ж, за будь-яких розкладів він не "утече" куди-небудь за кордон. Позатим людство давно пересвідчилось, що футбольний стадіон це – складна архітектурна споруда, яка вимагає великих капіталовкладень і копіткої повсякденної праці, кожного хто причетний до її спорудження. Тому усі спортивні арени потребують великої уваги та дбайливого відношення до себе, тих кому доручено її опікунство.

Найбільшої турботи вимагають футбольні поля. Адже будь-яка негода може спричинити організаторам заходу чимало несподіванок, перед якими бувають безсилими навіть найбільші фахівці. Для зеленого трав’яного газону надзвичайно великої шкоди завдає "сніжно-дощовий коктейль". Така суміш, зокрема ранньої весни чи пізньої осені, спричиняється до руйнації футбольного поля. Добромильський стадіон "Княжа Арена" на власному досвіді уже пережив такий катаклізм, коли вода і сніг одночасно спричинилися до розмиття ґрунту і ледь не перетворили землю у болото.

Хоча можна було б і обійтися без зайвих проблем, які постали перед організаторами матчу "Прем’єр-ліги" між командами ФК "Львів" - "Металіст" (Харків). Однак діюча дренажна система тоді не спрацювала ефективно. Тож, негайно довелося виправляти недолік.

Відтак директор ФК "Львів" Василь Лебідь вважає: - "Нас не злякали помилки попередників, тому ми взялися до діла саме тепер. Фахівці Львівського національного аграрного університету (ректор Володимир Снітинський), виготовили відповідний проект і запевняють нас, що футбольне поле на "Княжій Арені" найближчим часом змінить своє обличчя на краще і відповідатиме вимогам ФФУ.

На стадіоні щоденно працює більше ста людей. Міні-трактори копають траншеї для прокладки нової системи водовідведення. Кошторис цієї перебудови становить понад мільйон гривень. Всіляку допомогу надає нам Старосамбірська районна РДА (голова Микола Ципенда) та місцеві організації й підприємства. Зокрема, колектив Старосамбірського кар’єру (директор Ярослав Француз) забезпечує стадіон власною продукцією. МИ будуємо фактично нове поле, щоб переступити прірву, перед якою нас поставили погодні умови. Бо прагнемо у стислі терміни повернути стадіон до грона спортивних арен, на яких будуть проводитися матчі під егідою "Прем’єр-ліги". Ми переконані, що до Добромиля невдовзі повернеться великий футбол", - заявив Василь Семенович.