- По ходу гри довелося не мало випити валідолу. Коли на 73-ій чи  якій там хвилині у твої ворота ставлять пенальті – у команди опускаються  руки. На щастя, ми швидко зрівняли і вирвали таку необхідну перемогу. Бог сьогодні нам допоміг!

Настрій на гру був як ніколи серйозний. Як ви напевно знаєте, напередодні гри померла мама власника клубу, і ми просто зобов’язані були його підтримати. Якщо б сьогодні втратили очки, наш поїзд вже б поїхав. Куди? У першу лігу…

Зізнаюся, мені Зоря дуже сподобалася. Суперник гостро контратакував. Поле було важким, однак  враховуючи ужгородську погоду в останні дні, честь і хвала директору стадіону за його зусилля.

Ще раз скажу – Вищі сили сьогодні були на нашій стороні. Нам всюди давали пенальті, сьогодні нарешті пенальті призначили і нашим суперникам. Задоволений бійцівськими якостями моїх гравців. На жаль, сьогодні не потрапив у гру Алексєєв, але повірте, цей гравець нам ще допоможе. Він багато чого вміє.

Глядачі вимагали від мене заміни, однак випускати то було практично нікого. В мене в запасі чотири центребеки. Іванов сьогодні вийшов з температурою. Щодо Чарльза (Невуче – прим. автора), то в нас з ним була остання розмова. Ми з ним все з'ясували, і здається один одного зрозуміли. Стався неприємний інцидент, але нехай це залишиться в команді. Ми пожали один одному руки, і в найближчому майбутньому я на нього розраховую.

- Прокоментуєте суддівство?

- Як ви знаєте, я його ніколи не коментую. Всі постіно скаржаться. Вважаю, арбітр сьогодні відсудив нормально.

- Чому сьогодні практично весь матч ви провели на тренерській лаві? Незвично якось…

- Я дуже важко це витримував. Примусив себе спокійно сидіти. Двічі, здається, не витримав. Не знаю як це вигляділо з боку, однак в подальшому спокійно реагувати на гру я не зможу.

- На ваш погляд, ця гра буде для Закарпаття переломною?

- Я би хотів щоб так сталося. Повірте, і хлопці цього дуже хочуть. В нас чудовий коллектив і високваліфіковані футболісти. В кожній грі потрібно брати очки.
 
- Як вам сьогодні Малигін?

- Це боєць, яких ще пошукати. Так, були помилки, однак на нього можна покластися у вирішальні хвилини.